Følg Visma

Visma tilbyr nye tjenester for dataintegrasjon og analyse i samarbeid med Talend

Pressemelding   •   des 21, 2017 10:00 CET

Dataintegrasjon fra Talend vil gjøre det enklere for Vismas kunder å utnytte mulighetene som ligger i big data

Visma har inngått en nordisk avtale med dataintegrasjonsselskapet Talend på vegne av alle datterselskaper av Visma som selger big data, avansert analyse og business intelligence-løsninger. Den nye avtalen vil gi kunder i hele Norden muligheten til bedre utnyttelse av data med skybasert dataintegrasjon.

Datadrevne selskaper har i økende grad behov for analyse og innsikt i data utover tradisjonelle datakilder som ERP- og fagsystemer. Mange av dataene kommer fra weblogger, sensorer og sosiale medier, og Talend leverer løsninger som gjør det enkelt å sammenstille og tilgjengeliggjøre data på tvers av ulike kilder i sanntid.

– Mange av kundene våre har store og komplekse datavolumer, og med Talends dataintegrasjon kan vi tilby helt nye muligheter for datainnsikt. Avtalen gjør at vi kan håndtere nordiske kunder, kjøre prosjekter på tvers av land og bemanne lokalt med de beste ressursene i Norden, sier Carsten Boje Møller, divisjonsdirektør i Visma Custom Solutions.

Den nordiske avtalen gjør at Visma kan representere og selge programvare fra Talend i hele Norden. Visma kommer til å tilby sertifiserte Talend-ressurser, samt et aktivt support- og salgsapparat i de landene de opererer i.

– For oss i Talend er det veldig spennende å jobbe med et så solid selskap som Visma. Vår nordiske satsning vil forsterkes med dette partnerskapet, sier Peter Fredriksson, nordisk leder i Talend.

For mer informasjon, kontakt:
Torstein Thorsen, administrerende direktør i Visma bWise AS, mobil: 463 61 313

Om Talend:
Talend (NASDAQ: TLND) leverer skybasert programvare for dataintegrasjon som hjelper bedrifter med å konvertere data til innsikt i sanntid om kunder, partnere og virksomheter. Gjennom sin åpne, skybaserte og enhetlige integreringsplattform, leverer Talend den integrasjonen som kreves for at selskapene skal kunne møte de stadig økende kravene til moderne virksomheter. Med Talend kan bedrifter enkelt skalere infrastrukturen i dataene sine og raskt ta i bruk ny teknologi, skytjenester og store data.Talends løsninger hjelper i dag over 1500 globale bedriftskunder, inkludert Air France, GE og Lenovo, på tvers av en rekke bransjer. Talend har også blitt anerkjent som leder innen sitt felt flere ganger av ledende analytikerfirmaer, samt flere bransje- og data publikasjoner, inkludert InfoWorld og SD Times. For mer informasjon, vennligst besøk  www.talend.com.

Om Visma:
Visma gjør virksomheter mer effektive. Konsernet leverer programvare, innkjøpsløsninger, innfordringstjenester, butikkdataløsninger, samt IT-relatert utviklings- og konsulentvirksomhet. Visma forenkler og automatiserer virksomhetsprosesser innenfor både privat og offentlig sektor. 760 000 nordeuropeiske kunder benytter Vismas produkter og tjenester, og ytterligere 300 000 bruker Visma som hosting-partner. Konsernet har 6 600 ansatte og hadde i 2016 en omsetning på NOK 7 855 mill. Se visma.no og visma.com.

Vedlagte filer

PDF-dokument