Gå videre til innhold

Pressemelding -

Visma utvider med nye lokaler ved Tønsberg

Nordens ledende leverandør av softwareløsninger innvier nye lokaler på Barkåker 29. september, og åpner dermed for videre vekst i Retail-divisjonen. 

– Visma Retail har hatt en eventyrlig utvikling de siste årene. Vi kom til et punkt hvor fysisk kapasitet satte begrensning for den videre veksten. Derfor gleder vi oss stort over de nye og moderne lokalene tilpasset våre behov. Dette er en milepæl for Visma Retail i Norge, sier administrerende direktør i Visma Retail AS, Gisle Sveva.

Det nye lokalet rommer 250 ansatte fra tre selskaper i Vismas Retail-divisjon med god plass for fremtidig utvidelse. Eieren av det nye bygget, Barkåker IT Park AS, er også godt fornøyd med avtalen.

– Vi er stolte av å presentere et nytt, moderne kontorbygg for Visma. Bygget er A-klassifisert med fokus på innemiljø og energisparing. Det er spesialdesignet for en fremadrettet bedrift, og Visma er en leietaker med et langsiktig perspektiv, noe som er viktig for oss som eiendomsutvikler, sier Roy Gausaker fra Barkåker IT Park AS.

Lokalene i Wirgenes vei 19 er over 8500 m² og består av blant annet møterom, auditorium, stillerom, kantine, resepsjon, lager med mesanin, lokale for teknisk klargjøring, innvendig sykkelparkering, parkeringskjeller, garderober og 250 parkeringsplasser utendørs.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Gisle Sveva, Visma Retail AS, gisle.sveva@visma.com

Roy Gausaker, Barkåker IT Park AS, roy.gausaker@envo.no

Emner

Regions


Om Visma

Visma gjør virksomheter mer effektive. Konsernet leverer programvare, innkjøpsløsninger, innfordringstjenester, butikkdataløsninger, samt IT-relatert utviklings- og konsulentvirksomhet. Visma forenkler og automatiserer virksomhetsprosesser innenfor både privat og offentlig sektor. 600 000 nordeuropeiske kunder benytter Vismas produkter og tjenester, og ytterligere 300 000 bruker Visma som hosting-partner. Konsernet har 6 600 ansatte og hadde i 2016 en omsetning på NOK 7 855 mill. Se visma.no og visma.com

Pressekontakt

Lage Bøhren

Lage Bøhren

Pressekontakt Head of Communication Norway +47 921 57 801

Visma er Nordens ledende leverandør av software og tjenester for offentlig og privat sektor

Visma er en ledende leverandør av forretningskritisk programvare for et mer effektivt og bærekraftig samfunn. Vi forenkler menneskers jobbhverdag ved å automatisere arbeidsprosesser for selskap og organisasjoner av alle størrelser. I 2021 hadde Visma en omsetning på 2 081 millioner euro. Til sammen er vi 14 000 ansatte som er dedikerte til å gjøre morgendagen bedre enn i dag for våre 1 200 000 private og offentlige kunder i Norden, Benelux, Sentral- og Øst-Europa og Latin-Amerika. Besøk oss på visma.no