Gå videre til innhold
Visma styrker satsingen på  skybaserte verktøy for eiendomsmeglere med kjøp av Codegarden AS

Pressemelding -

Visma styrker satsingen på skybaserte verktøy for eiendomsmeglere med kjøp av Codegarden AS

Oppkjøpet vil bety forbedrede mobil- og skybaserte verktøy som lar eiendomsmeglere forenkle salgsprosessen fra start til slutt.

- Codegarden forenkler og digitaliserer prosesser for eiendomsmeglere og deres samarbeidspartnere med markedets foretrukne system og en bred forståelse av eiendom. Løsningene deres passer perfekt til Vismas produktportefølje for digitalisering av eiendomsbransjen, sier daglig leder i Visma Software, Erlend Sogn.

Codegardens nøkkelprodukt Meglerapp er et komplett og fleksibelt salgsverktøy for eiendomsmeglervirksomheter som støtter feltarbeidet til deres meglere. Løsningen inkluderer også forskriftskrav, elektronisk signatur, verdivurderinger og signering av kontrakter.

- Vi tror at digitaliseringen av eiendomsmarkedet vil akselerere i synergi med Visma, og at utvikling og innovasjon i Codegarden vil skyte fart som en del av Vismas økosystem for eiendomsløsninger, sier Bård Teigland, daglig leder i Codegarden.

Siden 2009 har Codegardens visjon vært å forenkle og effektivisere informasjonsflyten for meglere gjennom innovasjon og bruk av mobile plattformer. Codegardens løsninger har blitt fagmiljøets foretrukne system for eiendomsmeglerne som er mye på farten og ute i møter med kundene..

- Dette vil gi nye og eksisterende kunder forbedrede løsninger og muligheter. Digitale løsninger har blitt stadig viktigere på grunn av etterspørsel etter automatisering, integrasjon, sikkerhet og tilgjengelighet. Vismas visjoner om å effektivisere våre kunders daglige gjøremål i eiendomsbransjen støttes vesentlig av dette oppkjøpet, sier Sogn.

Visma er godt etablert innen løsninger for eiendomsbransjen og eiendomsdrift i Norden. Gjennom Websystemer leveres skybaserte løsninger for eiendomsmeglere og bemanningsselskaper, Meglerfront leverer løsninger som gjør kundereisen enklere, Fenistra er en pådriver for digitalisering av kommersiell eiendomsforvaltning og kjøpesentre, og Vismas Tampuuri produkt i Finland administrerer mer enn en million hjem og 75 000 eiendommer.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

  • Erlend Sogn, daglig leder, Visma Software, tlf. +47 450 02 406
  • Bård Teigland, daglig leder, Codegarden AS, tlf. +47 975 38 963

Om Visma

Visma er Nordens ledende leverandør av programvare og tjenester for offentlig og privat sektor. Visma leverer programvare og tjenester som forenkler og digitaliserer prosesser i privat og offentlig sektor. Gruppen opererer i hele Norden, Benelux, og i Sentral- og Øst-Europa og hadde 11 000 ansatte og en omsetning på over 15 milliarder kroner i 2019.

Om Codegarden

Codegarden med 6 fulltids ansatte og hovedkontor på Høvik utenfor Oslo, har utviklet og drevet digital og mobile løsninger for eiendomsmeglere siden 2009.

Emner

Tags


Om Visma

Visma leverer software og tjenester som forenkler og digitaliserer prosesser i privat og offentlig sektor. Konsernet opererer i hele Norden og i Benelux, Sentral- og Øst-Europa. Med over 10 000 ansatte, 1 000 000 kundekontrakter og en omsetning på NOK 15 028 millioner i 2019, er Visma et av Europas ledende softwareselskap. Se visma.no og visma.com.

Pressekontakt

Aase Settevik

Aase Settevik

Pressekontakt Director of Brand and Communications +47 920 49 559