Følg Visma

Visma styrker satsingen på skybaserte løsninger for eiendomsmeglere og bemanningsforetak med kjøp av Websystemer AS

Pressemelding   •   okt 29, 2018 10:05 CET

Erlend Sogn, administrerende direktør i Visma Software (til venstre), og Øystein Moan, konserndirektør i Visma (midten), ønsker daglig leder i Websystemer, Aksel Valen, velkommen i Visma

Visma kjøper Websystemer AS, leverandør av skybaserte komplette løsninger for eiendomsmeglere og bemanningsforetak. Websystemers løsning, Webmegler, er et av de mest utbredte systemene for eiendomsbransjen i Norge, mens løsningen Webtemp brukes av over 120 bemannings og rekrutteringsselskap.

– Websystemers skybaserte løsninger er blitt fagmiljøenes foretrukne system, og selskapets visjon om strømlinjeforming og digitalisering av eiendomsmegler- og bemanningsbransjen passer godt med Vismas strategi, sier administerende direktør i Visma Software, Erlend Sogn.

Webmegler er et komplett skybasert system for eiendomsmeglerforetak. Løsningen er en av de mest utbredte i bransjen i Norge og støtter elektronisk budgivning e-tinglysing med BankID.

Webtemp er et skybasert, skalerbart system for bemanningsforetak med over 120 bemannings- og rekrutteringsselskap som benytter den komplette løsningen med integrasjoner mot de ledende lønns- og regnskapssystemene i Norge. Løsningen inneholder ordrestyring, timefangst, faktura og ferdig lønnsgrunnlag samt direkte publisering på Finn.no, LinkedIn og Facebook.

– Vi skal være en pådriver i digitaliseringen av eiendomsmeglere og bemanningsbransjen, til fordel for kundene. Med strengere myndighetskrav for å sikre boligkjøpere og ansatte i bemanningsforetak, har skybaserte løsninger blitt stadig viktigere. Våre strategiske tanker om fremtiden innfris for både kunder og ansatte gjennom oppkjøpet fra Visma, sier Aksel Valen, partner og daglig leder i Websystemer.

For mer informasjon, vennligst kontakt:
Erlend Sogn, administrerende direktør, Visma Software, tlf. +47 450 02 406
Aksel Valen, daglig leder, Websystemer AS, tlf. +47 913 23 499

Om Websystemer
Websystemer har siden 1995 med hovedkontor i Bergen utviklet og driftet systemløsninger til eiendom- og bemanningsbransjen. Som første leverandør lanserte selskapet allerede i år 2000 rene skybaserte løsninger og er blitt fagmiljøenes foretrukne system. Applikasjonene Webmegler og Webtemp er i dag blant de mest utbredte løsninger i sine segment. Applikasjonene har gjennomgått kontinuerlig videreutvikling de siste 16 årene i tett samarbeid med trofaste kunder.

Om Visma

Visma gjør virksomheter mer effektive. Konsernet leverer programvare, innkjøpsløsninger, innfordringstjenester, samt IT-relatert utviklings- og konsulentvirksomhet. Visma forenkler og automatiserer virksomhetsprosesser innenfor både privat og offentlig sektor. 800 000 nordeuropeiske kunder benytter Vismas produkter og tjenester. Konsernet har over 8 000 ansatte og hadde i 2017 en omsetning på NOK 8 537 mill. Se visma.no og visma.com.

Vedlagte filer

PDF-dokument