Gå videre til innhold
 Visma styrker satsingen på bygg- og anleggsbransjen med kjøp av SmartDok

Pressemelding -

Visma styrker satsingen på bygg- og anleggsbransjen med kjøp av SmartDok

Visma styrker satsingen på skybaserte programvareløsninger for bygg- og anleggsbransjen med kjøp av majoritetsandel i SmartDok. Over 1 500 bedrifter og 50 000 brukere forenkler arbeidshverdagen med SmartDoks skybaserte løsninger og mobilapper for iPhone og Android.

– SmartDok’s skybaserte løsninger oppfyller bransjens behov på en utmerket måte, og selskapets visjon om digitalisering og strømlinjeforming av byggebransjen passer godt med Vismas strategi. Visma vil kunne bidra med ressurser så SmartDok kan utvikle og forbedre tjenestetilbudet til eksisterende og nye kunder, og til å se på markeder utenfor Norge, sier Steffen Torp, Division Director i Visma Software SMB.

– Vårt fokus er å være en pådriver i digitaliseringen av byggebransjen, til fordel for våre kunder. Med økende myndighetskrav for å forhindre ulovlig arbeidskraft, fremme sikkerhet på jobb, samt en økt etterspørsel etter mobile løsninger, har behovet for skybaserte løsninger blitt stadig viktigere. Våre strategiske tanker og planer for fremtiden er på en meget god måte innfridd for våre kunder og ansatte gjennom dette oppkjøpet fra Visma, sier Bjørn Tore Hagberg, administrerende direktør og grunnlegger av SmartDok.

SmartDok er i dag en av Skandinavias mest brukte bransjeløsninger, med 10 moduler som gir kontroll på timer for ansatte og maskiner, vareforbruk, service og vedlikehold, verktøyoversikt, dokumentasjon i form av bilder og sjekklister, kjørebok og brøytelister. Løsningen kan i dag synkroniseres med mange systemer, herunder Visma Business og Visma Lønn, noe som gir kundene bedre kontroll over prosjekter, ansatte og utstyr.

Om SmartDok
SmartDok ble stiftet i 2005 med hovedkontor i Alta, kontorer i Oslo og Stockholm og har 28 ansatte. Over 1 500 bedrifter og 50 000 brukere forenkler arbeidshverdagen med selskapets skybaserte løsninger og mobilapper for iPhone og Android.

For mer informasjon, vennligst kontakt:
Steffen Torp, Division Director, Visma Software SMB, +47 476 00 082
Bjørn Tore Hagberg, adm. dir. Smartdok AS, +47 997 17 907

Emner

Kategorier


Om Visma

Visma gjør virksomheter mer effektive. Konsernet leverer programvare, innkjøpsløsninger, innfordringstjenester, butikkdataløsninger, samt IT-relatert utviklings- og konsulentvirksomhet. Visma forenkler og automatiserer virksomhetsprosesser innenfor både privat og offentlig sektor. 760 000 nordeuropeiske kunder benytter Vismas produkter og tjenester, og ytterligere 300 000 bruker Visma som hosting-partner. Konsernet har 6 700 ansatte og hadde i 2017 en omsetning på NOK 9 346 mill. Se visma.no og visma.com.

Pressekontakt

Lage Bøhren

Lage Bøhren

Pressekontakt Head of Communication Norway +47 921 57 801

Visma er Nordens ledende leverandør av software og tjenester for offentlig og privat sektor

Visma er en ledende leverandør av forretningskritisk programvare for et mer effektivt og bærekraftig samfunn. Vi forenkler menneskers jobbhverdag ved å automatisere arbeidsprosesser for selskap og organisasjoner av alle størrelser. I 2021 hadde Visma en omsetning på 2 081 millioner euro. Til sammen er vi 14 000 ansatte som er dedikerte til å gjøre morgendagen bedre enn i dag for våre 1 200 000 private og offentlige kunder i Norden, Benelux, Sentral- og Øst-Europa og Latin-Amerika. Besøk oss på visma.no