Gå videre til innhold
STYRKER TEAMET: Netthandelsekspertene i Visma jubler over tilskuddet av Meat Digital.
STYRKER TEAMET: Netthandelsekspertene i Visma jubler over tilskuddet av Meat Digital.

Pressemelding -

Visma styrker fokus på netthandelsløsninger med kjøp av Meat Digital

Visma kjøper Meat Digital AS og styrker dermed kapasiteten innen netthandelsløsninger med nærmere 30 eksperter på netthandel, web og interaktive løsninger basert på netthandelsplattformen Magento.

– Vi er glade for å ønske Meat Digital velkommen. Med dette tilskuddet bygger vi nå et enda større fagmiljø for netthandel og solide tekniske løsninger, sier Vidar Evensen, Managing Director i Visma Consulting.

– Med en stadig økende etterspørsel av våre produkter og tjenester er det avgjørende for Visma å skalere med de beste ressursene i markedet. Med Meat Digital har vi nå et bunnsolid team på nærmere 100 netthandelseksperter, fortsetter Evensen.

Netthandelsleverandøren Trollweb ble en del av Visma i 2017 og vil arbeide tett med Meat Digital i tiden fremover. Samarbeidet vil øke felles kompetanse og innovasjonsevne, og styrker Vismas posisjon som en av de ledende Magento-leverandørene i Norge.

– Det er veldig spennende for oss å bli en del av Visma og Trollweb-miljøet. Sammen skal vi akselerere utviklingen av innovative tekniske løsninger ved å utnytte kompetansen i fagmiljøene våre, sier Bjørn-Erik Efterdal, daglig leder i Meat Digital.

– Meat Digital har lidenskap for netthandel, dyp teknisk forståelse og kompletterer vårt eksisterende fagmiljø. Med dette kan vi bidra til ytterligere vekst hos kundene våre gjennom solide tekniske leveranser, sier Yngve Bollie, Managing Director i Trollweb.

Om Meat Digital:
Meat Digital består i dag av nærmere 30 personer totalt og har hovedkontor i Fredrikstad. Selskapet utvikler og vedlikeholder løsninger for kjente merkenavn som Europris, Gresvig, Skogstad Sport med flere. Meat Digital er premiert i Gulltaggen, Sølvtaggen, Cresta Awards, Eurobest og flere andre. Deres kjernekompetanse er basert på webapplikasjoner, Magento, PIM, backend, integrasjoner og drift. Se mer på Meat.no

OmTrollweb:
Trollweb er i dag en av de ledende Magento-leverandørene i Norden, der kunder som Nokia var med fra tidlig fase. Selskapet består i dag av over 50 ansatte i Norge, Sverige, Danmark og Litauen. Trollweb er kjent for et avansert nordisk utviklermiljø, står bak noen av Nordens viktigste netthandler og stiller med erfaring innen alle deler av bransjen. Trollweb ble en del av Visma-konsernet i 2017. Se mer på Trollweb.no

For mer informasjon, vennligst kontakt:
Vidar Evensen, Managing Director, Visma Consulting AS, tlf. +47 911 24 123
Bjørn-Erik Efterdal, Daglig leder, Meat Digital AS, tlf. +47 908 53 600
Yngve Bollie, Managing Director, Trollweb Solutions AS, tlf. +47 977 01 354

Emner

Kategorier


Om Visma

Visma gjør virksomheter mer effektive. Konsernet leverer programvare, innkjøpsløsninger, innfordringstjenester samt IT-relatert utviklings- og konsulentvirksomhet. Visma forenkler og automatiserer virksomhetsprosesser innenfor både privat og offentlig sektor. 800 000 nordeuropeiske kunder benytter Vismas produkter og tjenester. Konsernet har 8 500 ansatte og hadde i 2017 en omsetning på NOK 9 146 mill. Se visma.no og visma.com.

Pressekontakt

Lage Bøhren

Lage Bøhren

Pressekontakt Head of Communication Norway +47 921 57 801

Visma er Nordens ledende leverandør av software og tjenester for offentlig og privat sektor

Visma er en ledende leverandør av forretningskritisk programvare for et mer effektivt og bærekraftig samfunn. Vi forenkler menneskers jobbhverdag ved å automatisere arbeidsprosesser for selskap og organisasjoner av alle størrelser. I 2021 hadde Visma en omsetning på 2.081 millioner euro. Til sammen er vi 13 500 ansatte som er dedikerte til å gjøre morgendagen bedre enn i dag for våre 1 400 000 private og offentlige kunder i Europa og Latin-Amerika. Besøk oss på visma.no