Gå videre til innhold
Visma Ski Classics starter 2018 med konkurransen Visma Alp Trophy

Pressemelding -

Visma Ski Classics starter 2018 med konkurransen Visma Alp Trophy

Visma Ski Classics-touren er i gang, og Kaiser Maxmillian Lauf Seefeld-rennet i Østerrike 13. januar er det første rennet i konkurransen om å vinne det prestisjetunge Visma Alp Trophy.

Visma Ski Classics er en langløpscup bestående av noen av verdens mest kjente og tradisjonelle langdistanserenn. Nytt for sesongen er Visma Alp Trophy som tildeles de totale vinnerne av fire renn som finner sted i alpene i januar og starten av februar.

Nytt spenningselement

Øystein Moan, CEO i Visma, mener konkurransen vil skape mer engasjement rundt den første delen av sesongen:

– Visma Alp Trophy gir touren et ekstra spenningselement ved å dele sesongen i to, og bidrar til skape mer engasjement hos både deltakere og publikum.

Økt popularitet for langdistanserenn

Interessen for langdistanserenn er økende. Forrige sesong ble antallet seere av de tv-overførte sendingene doblet.

– Stadig flere nordmenn reiser til alpene for å delta i langdistanserenn. Konkurransen er en flott måte å vise frem Visma og skape gode assosiasjoner mellom deltakere, publikum og merkevaren vår, avslutter Moan.

For mer informasjon, vennligst kontakt:
Øystein Moan, CEO i Visma, tlf. 920 80 000

Om Visma Ski Classics:

Visma Ski Classics er en langløpscup bestående av verdens elleve mest prestisjetunge og tradisjonelle skiløp. Dette inkluderer blant annet Marcialonga i Italia, Vasaloppet i Sverige og Birkebeinerrennet i Norge. 28 profesjonelle lag og 50 000 amatører konkurrerer side om side. Skirennene sendes på TV i over 70 land og har over 20 millioner seere. Visma Ski Classics drives av Ski Classics AB og eies av Vasaloppet, Birken og W Sportsmedia. 

Visma Ski Classics Alp Trophy-renn 2018:

Event 3: 13. januar, Kaiser Maximilian Lauf, Seefeld, Østerrike 60 km

Event 4: 20. januar, La Diagonela, St Moritz, Sveits 65 km

Event 5: 28. january, Marcialonga, Trentino, Italia 70 km

Event 6: 3. februar, Toblach-Cortina, Italia 50 km

Emner

Kategorier


Om Visma

Visma gjør virksomheter mer effektive. Konsernet leverer programvare, innkjøpsløsninger, innfordringstjenester, butikkdataløsninger, samt IT-relatert utviklings- og konsulentvirksomhet. Visma forenkler og automatiserer virksomhetsprosesser innenfor både privat og offentlig sektor. 760 000 nordeuropeiske kunder benytter Vismas produkter og tjenester, og ytterligere 300 000 bruker Visma som hosting-partner. Konsernet har 6 600 ansatte og hadde i 2016 en omsetning på NOK 7 855 mill. Se visma.no og visma.com.

Pressekontakt

Lage Bøhren

Lage Bøhren

Pressekontakt Head of Communication Norway +47 921 57 801

Visma er Nordens ledende leverandør av software og tjenester for offentlig og privat sektor

Visma er en ledende leverandør av forretningskritisk programvare for et mer effektivt og bærekraftig samfunn. Vi forenkler menneskers jobbhverdag ved å automatisere arbeidsprosesser for selskap og organisasjoner av alle størrelser. I 2021 hadde Visma en omsetning på 2 081 millioner euro. Til sammen er vi 14 000 ansatte som er dedikerte til å gjøre morgendagen bedre enn i dag for våre 1 200 000 private og offentlige kunder i Norden, Benelux, Sentral- og Øst-Europa og Latin-Amerika. Besøk oss på visma.no