Gå videre til innhold
Langdistanserennene i alpene er stadig mer populære blant nordmenn
Langdistanserennene i alpene er stadig mer populære blant nordmenn

Pressemelding -

Visma Ski Classics med nytt trofé den kommende sesongen

Visma Ski Classics fortsetter suksessen og introduserer en ny konkurranse for sesong VIII – Visma Alp Trophy.

Visma Nordic Trophy var en av nyhetene forrige sesong. Konkurransen ble introdusert for å skape mer spenning rundt sesongens fem siste skirenn, som alle foregår i de nordiske landene.

Det nye Visma Alp Trophy tildeles vinnerne av de følgende fire skirennene: Kaiser Maximilian Lauf Seefeld Østerrike, La Diagonela St Moritz Sveits, Marcialonga Trentino Italia og Toblach-Cortina Italia. De tøffe rennene finner sted i alpene fire uker på rad, og bidrar til å gjøre januar til en spennende måned med skikonkurranse.

– Lanseringen av Visma Alp Trophy er et naturlig steg videre etter suksessen med Visma Nordic Trophy forrige sesong. Med det nye trofeet deler vi sesongen i to, noe som gjør det mer interessant for både seere, kommentatorer og løperne selv, sier David Nilsson, CEO i Ski Classics.

– Visma Ski Classics er blant de tøffeste utfordringene innen organisert skiløping, og alperennene er en viktig del av konkurransen der et stort antall nordiske skiløpere deltar. For å vinne Visma Alp Trophy kreves det styrke, karakter, samarbeid og evnen til å håndtere motgang og tøffe forhold. Dette er verdier vi i Visma identifiserer oss med, sier Øystein Moan, CEO i Visma.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Øystein Moan, CEO Visma, tel: + 47 920 80 000

Om Visma Ski Classics:

Visma Ski Classics er en langløpscup bestående av verdens elleve mest prestisjetunge og tradisjonelle skiløp. Dette inkluderer blant annet Marcialonga i Italia, Vasaloppet i Sverige og Birkebeinerrennet i Norge. 28 profesjonelle lag og 50 000 amatører konkurrerer side om side. Skiløpene sendes på TV i over 70 land og har over 20 millioner seere. Visma Ski Classics drives av Ski Classics AB og eies av Vasaloppet, Birken og W Sportsmedia. Visma Ski Classics is operated by Ski Classics AB owned by Vasaloppet, Birken and W Sportsmedia.

Visma Ski Classics VIII (2017/2018):

Event 1: 26. november, Prologue Pontresina, Sveits 10 km

Event 2: 2. desember, La Sgambeda, Livigno, Italia 35 km

Event 3: 13. januar, Kaiser Maximilian Lauf, Seefeld, Østerrike 60 km

Event 4: 20. januar, La Diagonela, St Moritz Sveits 65 km

Event 5: 28. january, Marcialonga, Trentino, Italia 70 km

Event 6: 3. februar, Toblach-Cortina, Italia 50 km

Event 7: 18. februar, Jizerska Padesatka, Tsjekkia 50 km

Event 8: 4. mars, Vasaloppet, Sverige 90km

Event 9: 17. mars, Birkebeinerrennet, Norge 54 km

Event 10: 7. april, Reistadløpet, Bardufoss, Norge 50 km

Event 11: 14. april, Ylläs-Levi, Finland 67 km

Related links

Emner

Kategorier


Om Visma

Visma gjør virksomheter mer effektive. Konsernet leverer programvare, innkjøpsløsninger, innfordringstjenester, butikkdataløsninger, samt IT-relatert utviklings- og konsulentvirksomhet. Visma forenkler og automatiserer virksomhetsprosesser innenfor både privat og offentlig sektor. 760 000 nordeuropeiske kunder benytter Vismas produkter og tjenester, og ytterligere 300 000 bruker Visma som hosting-partner. Konsernet har 6 600 ansatte og hadde i 2016 en omsetning på NOK 7 855 mill. Se visma.no og visma.com.

Pressekontakt

Lage Bøhren

Lage Bøhren

Pressekontakt Head of Communication Norway +47 921 57 801

Visma er Nordens ledende leverandør av software og tjenester for offentlig og privat sektor

Visma er en ledende leverandør av forretningskritisk programvare for et mer effektivt og bærekraftig samfunn. Vi forenkler menneskers jobbhverdag ved å automatisere arbeidsprosesser for selskap og organisasjoner av alle størrelser. I 2021 hadde Visma en omsetning på 2 081 millioner euro. Til sammen er vi 14 000 ansatte som er dedikerte til å gjøre morgendagen bedre enn i dag for våre 1 200 000 private og offentlige kunder i Norden, Benelux, Sentral- og Øst-Europa og Latin-Amerika. Besøk oss på visma.no