Følg Visma

Visma skal utvikle nytt nettsted for Petroleumstilsynet

Pressemelding   •   jun 27, 2018 11:12 CEST

Visma Consulting skal utvikle ny nettløsning for Petroleumstilsynet, en avtale verdt mellom to og fire millioner kroner.

Visma Consulting har vunnet en avtale med Petroleumstilsynet, og skal utvikle en helt ny nettløsning for ptil.no med ny innholdsstruktur og oppdatert innhold.

Oppdraget omfatter hele webutviklingsprosessen, inkludert valg av publiseringssystem/CMS, informasjonsarkitektur, design, utvikling og testing. Petroleumstilsynet ønsket å knytte seg til én leverandør for hele prosessen, og valget falt på Visma Consulting.

Avtalen har en estimert verdi på mellom to og fire millioner kroner, inkludert vedlikehold og med opsjon på en fireårig vedlikeholdsavtale i 2+1+1 år.

- Visma Consulting har lang erfaring med utvikling av informasjonsportaler og skyløsninger i offentlig sektor. Vi synes det er veldig spennende å kunne hjelpe Petroleumstilsynet med utvikling av deres nye nettsider i skyen, sier Vidar Evensen, Administrerende direktør i Visma Consulting AS.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Vidar Evensen, Administrerende direktør i Visma Consulting, tlf 911 24 123

Om Visma

Visma gjør virksomheter mer effektive. Konsernet leverer programvare, innkjøpsløsninger, innfordringstjenester, butikkdataløsninger, samt IT-relatert utviklings- og konsulentvirksomhet. Visma forenkler og automatiserer virksomhetsprosesser innenfor både privat og offentlig sektor. 800 000 nordeuropeiske kunder benytter Vismas produkter og tjenester. Konsernet har 7 150 ansatte og hadde i 2017 en omsetning på NOK 9 146 mill. Se visma.no og visma.com.