Følg Visma

Visma-selskap tilbyr nå digitale markedsføringstjenester til næringslivsmarkedet

Pressemelding   •   sep 18, 2020 13:00 CEST

Fra venstre, Olav Sindre Kriken, Byråleder Visma Digital Marketing, Line Hermansen Sulejewski, Marketing and Communications Director i Visma Custom Solutions og Torill Standal Eliassen, Sales and Marketing Director i Avento AS.

Det digitale markedsføringsbyrået Racer fusjonerte i 2017 med Avento AS. Sammen har de to selskapene lykkes med å digitalisere bedriftsmarkedet på Sunnmøre. I 2019 ble Avento kjøpt opp av Visma. Nå knytter selskapet seg enda tettere til Visma og vil tilby tjenester innenfor digital markedsføring gjennom Vismas sterke domene visma.no/digital-marketing/. Dette er et ledd i å styrke vår markedsposisjon utenfor Møre og Romsdal, og skal være med på å løfte satsingen nasjonalt og internasjonalt.

- Visma er en sterk merkevare med tilstedeværelse i mange og svært interessante markeder. Med over 1 million kunder som alle jobber med å digitalisere egen virksomhet vil vi ha store synergier vi kan dra nytte av gjennom Vismas nettverk og de respektive selskapene som representerer Visma, sier byråleder Olav Sindre Kriken.

Synergier med Visma

Siden starten i 1996 har Visma vært et av nordens raskest voksende IT-selskap, og over 1 million mennesker bruker produkter eller tjenester fra konsernet hver dag. Slik har Visma blitt en solid norsk merkevare på IT-himmelen.

- Dette er noe vi har hatt lyst til å gjøre helt siden vi ble en del av Visma-konsernet, og vi tror at dette vil gi synergier langt utover bare omsetningsvekst. Vi vet at Visma scorer høyt hos studenter, og vi tror dette vil gi oss tilgang på toppkandidater når vi skal vokse i blant annet Oslo, sier Kriken.

Han påpeker at de i tillegg kan hente inn ekspertise fra andre selskaper i konsernet, på andre fagområder dersom kundene vil trenge det. Som et av de største IT-selskapene i Europa med over 11.000 ansatte er det få digitale og teknologiske utfordringer vi som konsern ikke kan løse.

Åpner kontor i Oslo

De to første ansatte i Oslo er på plass, og vi bygger nå opp en egen avdeling for a tilby Digital Markedsføring til bedriftsmarkedet fra Skøyen i Oslo.

- Vi gleder oss over å nå kunne tilby digitale markedsføringstjenester til bedriftsmarkedet gjennom Vismas kanaler. Alle webportaler, nettbutikker og digitale løsninger trenger trafikk, og kompetanse innenfor digital markedsføring, søkemotoroptimalisering og performance er viktig for en rekke av Vismas kunder både nasjonalt og internasjonalt. Nå kan vi hjelpe våre kunder til å lykkes med digitaliseringen i enda større grad, sier Line Hermansen Sulejewski, Marketing and Communications Director i Visma Custom Solutions.

Racer startet i Ørsta i 2011, og var tidlig ute med å jobbe med datadrevet markedsføring. I 2017 fusjonerte selskapet med Avento AS, som selv ble solgt til Visma i 2019. Byrået vil fortsette å operere som et eget forretningsområde under Avento AS.

For mer informasjon, kontakt:

Olav Sindre Kriken, Byråleder Visma Digital Marketing, olav.kriken@visma.com, 97196689

Line Hermansen Sulejewski, Marketing and Communications Director i Visma Custom Solutions, line.hermansen.sulejewski@visma.com, 95763593

Om Visma

Visma leverer software og tjenester som forenkler og digitaliserer prosesser i privat og offentlig sektor. Konsernet opererer i hele Norden og i Benelux, Sentral- og Øst-Europa. Med over 10 000 ansatte, 1 000 000 kundekontrakter og en omsetning på NOK 15 028 millioner i 2019, er Visma et av Europas ledende softwareselskap. Se visma.no og visma.com.