Gå videre til innhold
Visma selger selskaper innen programvare for retailbransjen

Pressemelding -

Visma selger selskaper innen programvare for retailbransjen

Visma har inngått en avtale om salg av programvare- og konsulentvirksomhetene i Visma Retail til det amerikanske investeringsselskapet STG. I Norge utgjør dette selskapene Visma Retail AS og Visma Retail Software AS.

– Vismas retail-divisjon utvider til nye markeder, og vi er overbeviste om at det nye eierskapet vil bidra til at de lykkes med å fortsette veksten i det europeiske markedet, sier Øystein Moan, CEO i Visma.

De seks selskapene som selges den 1. oktober er Visma Retail AS, Visma Retail Software AS, Visma Retail AB, Abalon AB, NYCE solutions AB og Wallmob A/S.

Visma Esscom og Visma Exso som i dag inngår i Vismas retail-divisjon, og fokuserer på ettermarkedstjenester som installasjon, service, support og drift, vil forbli en del av Visma-gruppen. Det samme gjelder e-handelsleverandøren Trollweb.

For mer informasjon, les pressemeldingen på Visma.com.

Emner


Om Visma

Visma gjør virksomheter mer effektive. Konsernet leverer programvare, innkjøpsløsninger, innfordringstjenester, butikkdataløsninger, samt IT-relatert utviklings- og konsulentvirksomhet. Visma forenkler og automatiserer virksomhetsprosesser innenfor både privat og offentlig sektor. 800 000 nordeuropeiske kunder benytter Vismas produkter og tjenester. Konsernet har 8 500 ansatte og hadde i 2017 en omsetning på NOK 9 146 mill. Se visma.no og visma.com.

Pressekontakt

Lage Bøhren

Lage Bøhren

Pressekontakt Head of Communication Norway +47 921 57 801

Visma er Nordens ledende leverandør av software og tjenester for offentlig og privat sektor

Visma er en ledende leverandør av forretningskritisk programvare for et mer effektivt og bærekraftig samfunn. Vi forenkler menneskers jobbhverdag ved å automatisere arbeidsprosesser for selskap og organisasjoner av alle størrelser. I 2021 hadde Visma en omsetning på 2.081 millioner euro. Til sammen er vi 13 500 ansatte som er dedikerte til å gjøre morgendagen bedre enn i dag for våre 1 400 000 private og offentlige kunder i Europa og Latin-Amerika. Besøk oss på visma.no