Følg Visma

Visma selger selskaper innen programvare for retailbransjen

Pressemelding   •   sep 20, 2018 11:00 CEST

Visma har inngått en avtale om salg av programvare- og konsulentvirksomhetene i Visma Retail til det amerikanske investeringsselskapet STG. I Norge utgjør dette selskapene Visma Retail AS og Visma Retail Software AS.

– Vismas retail-divisjon utvider til nye markeder, og vi er overbeviste om at det nye eierskapet vil bidra til at de lykkes med å fortsette veksten i det europeiske markedet, sier Øystein Moan, CEO i Visma.

De seks selskapene som selges den 1. oktober er Visma Retail AS, Visma Retail Software AS, Visma Retail AB, Abalon AB, NYCE solutions AB og Wallmob A/S.

Visma Esscom og Visma Exso som i dag inngår i Vismas retail-divisjon, og fokuserer på ettermarkedstjenester som installasjon, service, support og drift, vil forbli en del av Visma-gruppen. Det samme gjelder e-handelsleverandøren Trollweb.

For mer informasjon, les pressemeldingen på Visma.com.

Om Visma

Visma gjør virksomheter mer effektive. Konsernet leverer programvare, innkjøpsløsninger, innfordringstjenester, butikkdataløsninger, samt IT-relatert utviklings- og konsulentvirksomhet. Visma forenkler og automatiserer virksomhetsprosesser innenfor både privat og offentlig sektor. 800 000 nordeuropeiske kunder benytter Vismas produkter og tjenester. Konsernet har 8 500 ansatte og hadde i 2017 en omsetning på NOK 9 146 mill. Se visma.no og visma.com.