Gå videre til innhold
Visma samler fagkompetanse i nye lokaler i Fredrikstad

Pressemelding -

Visma samler fagkompetanse i nye lokaler i Fredrikstad

Visma, Nordens ledende leverandør av softwareløsninger, åpner offisielt nye lokaler i Fredrikstad i dag 2. februar. Det nye kontoret samler kompetanse under ett tak og styrker tilstedeværelsen i Østfold-regionen.

Visma signerte leieavtalen i begynnelsen av 2015 og lokalet stod ferdig for innflytting januar 2017. Tilsammen har over 100 av Vismas ansatte flyttet inn på det nye kontoret i Dikeveien 54 i Fredrikstad, og det er plass til å vokse ytterligere. Seks av Visma-selskapene i Østfold er nå samlet til ett fagmiljø. Ved å samle bred kompetanse innenfor administrasjon, økonomi og forretningsdrift under samme tak styrkes tilstedeværelsen i regionen.

- Terje Høili AS er stolt av å kunne presentere et nytt, moderne kontorbygg for Visma i Dikeveien, Fredrikstad. De vil være eneste leietager av bygget. Visma er en leietager som har et langsiktig perspektiv, noe som er viktig for oss som eiendomsutvikler. Det er en nasjonal og internasjonal bedrift som nå tar ny plass i Fredrikstad og i våre lokaler. Dette blir bra, sier Runar Helgesen, Eiendomssjef i Terje Høili AS.

Lokalene på 3630 m2 er moderne og tilpasset Vismas behov. Bygget består blant annet av møterom, stillerom, kantine, bemannet resepsjon, filmstudio, innvendig sykkelparkering og garderober.

For mer informasjon, vennligst kontakt:
Mette Lise Hassing, Visma, mette.lise.hassing@visma.com
Runar Helgesen, Eiendomssjef i Terje Høili AS, runar@hoili.no

Related links

Emner

Kategorier

Regions


Om Visma

Visma gjør virksomheter mer effektive. Konsernet leverer programvare, innkjøpsløsninger, innfordringstjenester, butikkdataløsninger, samt IT-relatert utviklings- og konsulentvirksomhet. Visma forenkler og automatiserer virksomhetsprosesser innenfor både privat og offentlig sektor. 500 000 nordeuropeiske kunder benytter Vismas produkter og tjenester, og ytterligere 300 000 bruker Visma som hosting-partner. Konsernet har 5 500 ansatte og hadde i 2015 en omsetning på NOK 8 338 mill. Se visma.no og visma.com

Pressekontakt

Lage Bøhren

Lage Bøhren

Pressekontakt Head of Communication Norway +47 921 57 801

Visma er Nordens ledende leverandør av software og tjenester for offentlig og privat sektor

Visma er en ledende leverandør av forretningskritisk programvare for et mer effektivt og bærekraftig samfunn. Vi forenkler menneskers jobbhverdag ved å automatisere arbeidsprosesser for selskap og organisasjoner av alle størrelser. I 2021 hadde Visma en omsetning på 2 081 millioner euro. Til sammen er vi 14 000 ansatte som er dedikerte til å gjøre morgendagen bedre enn i dag for våre 1 200 000 private og offentlige kunder i Norden, Benelux, Sentral- og Øst-Europa og Latin-Amerika. Besøk oss på visma.no