Følg Visma

Visma rykker opp som Episerver Premium Solution Partner

Pressemelding   •   jan 18, 2018 08:00 CET

Visma Consulting har over lengre tid jobbet aktivt for å styrke partnerskapet med Episerver. På noen få år har de gått fra å være Associated Partner til Premium Solution Partner av Episerver i Norge.

Visma opplever stor etterspørsel etter kompetanse for å utvikle nettsider, intranett og e-handelsløsninger for norske virksomheter og organisasjoner. Visma Consulting har valgt å benytte Episerver CMS for å utvikle denne type løsninger.

Salg av Episerver-programvare skjer gjennom partnere. Partnerne er delt inn i tre ulike nivåer basert på bl.a. omsetning av lisenser og antall Episerver-sertifiserte utviklere; Premium Solution Partner, Solution Partner og Associated Partner.

Etter å ha utviklet en rekke interne og eksterne portal-løsninger for offentlige virksomheter, samt gjort betydelige kompetanseløft blant utviklerne, har Visma blitt en viktig strategisk partner av Episerver og fått status som Premium Solution Partner. Visma har også satset sterkt på utvikling av skybaserte løsninger og hjulpet en rekke selskaper med å flytte nettsidene deres til skyen.

– Vi er glade for å kunne ønske Visma velkommen som Premium Solution Partner, vårt høyeste partnernivå. Vismas sterke fokus på bruk av skytjenester er viktig for at de lykkes og fremstår som en attraktiv partner i markedet. Vi gleder oss til å fortsette det gode samarbeidet og jobbe med flere felles prosjekter, sier Steve Celius, Country Manager for Episerver Norge.

– Vi gleder oss stort over utnevnelsen og håper å få til enda flere prosjekter med Episerver fremover, sier Vidar Evensen, administrerende direktør i Visma Consulting.

For mer informasjon, kontakt:

Vidar Evensen, Administrerende direktør i Visma Consulting, tlf. 911 24 123

Steve Celius, Country Manager i Episerver AS, tlf. 95 79 41 60

Episerver:

Episerver kobler innhold, e-handel og digital markedsføring for å hjelpe bedrifter, offentlige aktører og organisasjoner å lage unike brukeropplevelser som skaper forretningsverdi.Episerver CMS brukes på mer enn 20 000 nettsteder, inkludert en rekke konsern, organisasjoner og medier. Episerver CMS brukes også av mange store aktører for å lage intranett.

Visma Consulting:

Visma Consulting leverer verdiskapende IT-løsninger til offentlig sektor og større private virksomheter gjennom IT-rådgivning, systemutvikling og applikasjonsforvaltning. Fokus er å skape brukervennlige fagsystemer, mobile løsninger, information management løsninger og portaler. Visma Consulting har et tett kundesamarbeid og solid domene- og teknologikompetanse. Visma Consulting er representert i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Litauen. 

Om Visma

Visma gjør virksomheter mer effektive. Konsernet leverer programvare, innkjøpsløsninger, innfordringstjenester, butikkdataløsninger, samt IT-relatert utviklings- og konsulentvirksomhet. Visma forenkler og automatiserer virksomhetsprosesser innenfor både privat og offentlig sektor. 760 000 nordeuropeiske kunder benytter Vismas produkter og tjenester, og ytterligere 300 000 bruker Visma som hosting-partner. Konsernet har 6 600 ansatte og hadde i 2016 en omsetning på NOK 7 855 mill. Se visma.no og visma.com.

Vedlagte filer

PDF-dokument