Følg Visma

Visma lanserer webhotellet Loopia i Norge

Pressemelding   •   mai 02, 2016 10:00 CEST

Visma lanserer webhotellet Loopia i Norge, en tjeneste som hjelper småbedrifter å lykkes på Internett gjennom å levere en effektiv administrasjon av domenenavn, e-post, lagring og hjemmesider. Med Loopia sine tjenester kan småbedrifter selv bygge, oppdatere og videreutvikle sin aktivitet på Internett.

- Vi ser virkelig frem til å tilby Loopias tjenester til alle småbedrifter i Norge. Vi er trygge på at enkelheten i Loopias tjenester gir gode løsninger for hjemmeside, e-post og domenenavn i kombinasjon med en IT- support som også er tilgjengelig på kveldstid og i helger. Dette er noe som vil bli satt pris på av de som har utfordringer med å få tiden til å strekke til i løpet av arbeidsdagen, sier Øystein Moan, konsernsjef i Visma.

Loopia, som er markedsledende i Sverige, har siden starten i 1999 fått utmerkelser både som Sveriges beste Webhotell og beste IT-support. Loopia ser samme trend i Norge som i Sverige, det at nesten alle bedrifter ser på hjemmesiden sin som et nødvendig element i markedsføringen og profileringen av sine produkter og tjenester. De velger derfor en leverandør som tilbyr moderne og pålitelige tjenester med en dyktig og tilgjengelig support.

- Vi har allerede kunder i Norge, og med en solid eier som Visma i ryggen har vi troen på en langsiktig og bredere etablering i det norske markedet. Vi tar sikte på å bli en av de ledende leverandørene i Norge, sier Jimmie Eriksson, daglig leder i Loopia. Eriksson legger til at de under lanseringsuken vil gi bort 1 000 nettsted kostnadsfritt, slik at bedrifter som er interessert kan komme i gang og prøve Loopias tjenester.

Loopia har alltid hatt et klart fokus på å sette kunden i sentrum. Det har resultert i gode og brukervennlige tjenester og support som har åpent 365 dager i året. Loopia var også tidlig ute med å tilby kundene stor lagringsplass, en letthåndterlig hjemmesidebygger og et mobilvennlig kontrollpanel hvor kundene enkelt kan administrere alle sine tjenester både på mobilen og datamaskinen.

For mer informasjon, vennligst kontakt:
Øystein Moan, konsernsjef i Visma, + 47 920 80 000
Jimmie Eriksson, daglig leder i Loopia, + 47 214 99 600, jimmie.eriksson@loopia.no

Om Loopia
Loopia er Sveriges største webhotell med virksomhet i Sverige, Norge og Serbia. Selskapet har drevet virksomhet siden 1999 og har siden 2011 vært en del av Visma. Loopia tilbyr både privatpersoner og småbedrifter brukervennlige løsninger for håndtering av sine nettsider og e-posttjenester. “Pålitelige tjenester med tilgjengelig support til konkurransedyktige priser, helt enkelt.” Les mer på www.loopia.no

Om Visma

Visma gjør virksomheter mer effektive. Konsernet leverer programvare, outsourcingstjenester, innkjøpsløsninger, innfordringstjenester, butikkdataløsninger, samt IT-relatert utviklings- og konsulentvirksomhet. Visma forenkler og automatiserer virksomhetsprosesser innenfor både privat og offentlig sektor. 400 000 nordeuropeiske kunder benytter Vismas produkter og tjenester, og ytterligere 330 000 bruker Visma som hosting-partner. Konsernet har 7 400 ansatte og hadde i 2015 en omsetning på NOK 8 338 mill. Se visma.no og visma.com

Vedlagte filer

PDF-dokument