Gå videre til innhold
Visma lanserer Visma Ski Classics 4 kids – en app for skiglade barn mellom 3 og 13 år

Pressemelding -

Visma lanserer Visma Ski Classics 4 kids – en app for skiglade barn mellom 3 og 13 år

Visma lanserer denne uken appen Visma Ski Classics 4 kids for aktive familier med skiglade barn i alderen 3-13 år. Appen kan lastes ned i både App Store og Google Play.

Vi har gjennom flere år arrangert Visma Ski Classics 4 kids som et fysisk barneskirenn på Sognsvann i Oslo. I år har vi måttet tenke litt annerledes. På grunn av Covid-19 synes vi det er spesielt viktig å gjennomføre en aktivitet som setter fysisk helse på agendaen, sier Line Hermansen Sulejewski, Marketing and communications director i Visma Custom Solutions.

Hvordan fungerer ski-appen?

I Visma Ski Classics 4 kids kan familier registrere barnas skiturer gjennom hele skisesongen frem til og med påske. I tillegg til å registrere hvor barna har gått og hvor langt, kan man også laste opp bilder fra turene og søke opp venner for å se deres bilder og hvor langt de har gått i løpet av sesongen.

Familien kan også laste ned diplomer med hvor langt barna har gått i løpet av sesongen, og man kan oppnå egne diplomer for jul, påske og vinter i tilpasset design.

Mange barn har sittet mye inne i det siste og det kan også være vanskelig å motivere seg for å komme seg ut på denne tiden av året. I forbindelse med juleferien vil mange familier reise på fjellet der skiføret er helt supert. Vi håper at Visma Ski Classics 4 kids-appen kan bidra til å motivere flere barn til å ta frem skiene og at litt gamification vil bidra til at de kommer seg ut i løypene, fortsetter Sulejewski.

De første 750 første barna som tar i bruk appen vil også få tilsendt sin egen Visma Ski Classics lue i posten, og det blir medalje til alle i slutten av sesongen.

Sikkerhet i fokus

Løsningen er utviklet av Vismas datterselskap Avento i Ålesund med sikkerhet i fokus. Visma har også benyttet sine fremste sikkerhetseksperter i samråd med organisasjonen Children by design i Sintef under utviklingen av appen. Dette har vært spesielt viktig for å ivareta brukervennligheten i applikasjonen og sikkerheten for barna som kommer til å ta i bruk appen på en best mulig måte.

Løsningen vil bli promotert mot barnefamilier i sosiale medier gjennom hele sesongen og er et tiltak for å aktivisere barn i en periode hvor mange har sittet mye inne på grunn av Covid-19. Les mer om appen og registrer bruker her: www.visma.no/vismaskiclassics4kids

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Line Hermansen Sulejewski, Marketing and communications director, Visma Custom Solutions 

line.hermansen.sulejewski@visma.com

95763593

Emner

Kategorier


Om Visma

Visma leverer software og tjenester som forenkler og digitaliserer prosesser i privat og offentlig sektor. Konsernet opererer i hele Norden og i Benelux, Sentral- og Øst-Europa. Med over 10 000 ansatte, 1 000 000 kundekontrakter og en omsetning på NOK 15 028 millioner i 2019, er Visma et av Europas ledende softwareselskap. Se visma.no og visma.com.

Pressekontakt

Lage Bøhren

Lage Bøhren

Pressekontakt Head of Communication Norway +47 921 57 801

Visma er Nordens ledende leverandør av software og tjenester for offentlig og privat sektor

Visma er en ledende leverandør av forretningskritisk programvare for et mer effektivt og bærekraftig samfunn. Vi forenkler menneskers jobbhverdag ved å automatisere arbeidsprosesser for selskap og organisasjoner av alle størrelser. I 2021 hadde Visma en omsetning på 2 081 millioner euro. Til sammen er vi 14 000 ansatte som er dedikerte til å gjøre morgendagen bedre enn i dag for våre 1 200 000 private og offentlige kunder i Norden, Benelux, Sentral- og Øst-Europa og Latin-Amerika. Besøk oss på visma.no