Gå videre til innhold
Visma kjøper Trollweb og styrker satsingen på løsninger for netthandel

Pressemelding -

Visma kjøper Trollweb og styrker satsingen på løsninger for netthandel

Visma kjøper Trollweb, totalleverandør av løsninger basert på netthandelsplattformen Magento. Oppkjøpet styrker Visma Retails strategiske satsning på løsninger for netthandel.

- Vi ser store endringer i retailbransjen. Vi anbefaler ikke lenger våre kunder å ha en digital strategi, men å ha en strategi i en digital verden. Med dette følger endringer i verdikjedene for våre kunder og vi ønsker å få et sterkere feste hva gjelder netthandel. Trollweb leverer netthandelsløsninger til aktører innen detaljhandel og B2B, og har et tett samarbeid med underleverandører innen netthandel i Norden. Vi ser at strategien Trollweb har vil skape merverdi for våre kunder, sier Peter Fischer, divisjonsdirektør i Visma Retail.

- Vi ser frem til å ta imot enda flere kunder, kunne jobbe enda tettere med Visma og bygge verdensledende butikk- og netthandel-løsninger til kunder foreløpig lokalisert i Norden, sier Yngve Bollie, COO i Trollweb.

Kan tilby en komplett portefølje
Sammen kan Visma Retail og Trollweb tilby markedet en komplett portefølje – fra online handel til fysisk kundemøte, samt prosesser for butikk og kjededrift.

- Med oppkjøpet av Trollweb vil Visma Retail enda bedre kunne støtte aktører i detaljhandelen i sine møter med forbrukerne. Trollwebs strategi kompletterer vår portefølje, både løsnings- og kunnskapsmessig. Vi får spisskompetanse på netthandel, Trollweb får en tyngre aktør i ryggen og våre kunder får én leverandør å støtte seg til for hele sin strategi, sier Fischer.

- Vismas oppkjøp betyr at selskapet nå kan akselerere utviklingen av sine innovative løsninger, samt utvide sine tjenester til enda flere kunder, både innen SMB- og Enterprise-segmentet. Synergieffektene av å bli en del av Visma Retail betyr også at selskapene sammen kan levere komplette løsninger for fysisk handel og netthandel, sier Roy Andre Tollefsen, gründer og daglig leder i Trollweb.

Trollweb vil bygge opp et profesjonelt apparat fokusert på netthandel i Stockholm og sentralt i Oslo, der mange av selskapets kunder er lokalisert. Trollweb har utviklet et stort antall standard moduler og integrasjoner til Magento som gjør det mulig å implementere løsningene raskt og effektivt. Erfaringen som Nordens ledende Magento partner kombinert med et rikt malverk korter ned kundenes time to market.

For mer informasjon, vennligst kontakt:
Gisle Sveva, administrerende direktør i Visma Retail AS, +47 464 26 640, gisle.sveva@visma.com
Roy Andre Tollefsen, daglig leder i Trollweb Solutions AS, + 47 900 20 820, royandre@trollweb.no

Om Trollweb
Trollweb er Nordens ledende totalleverandør av netthandelsløsninger basert på Magento, og leverer alt kundene trenger for å komme i gang med sin netthandelstrategi, fra prosjektering, rådgiving og implementering til drift og vedlikehold. Trollweb er et 100% norskeid selskap, og er lokalisert i Norge (Sandnes og Oslo), Sverige (Norrköping) og Danmark (København).

Om Visma Retail
Visma Retail hjelper aktører i detaljhandelen å tiltrekke sine kunder til handelsplassen, øke salget gjennom forbedret handleopplevelse og skape lojale kunder. Dette gjennom smart bruk av teknologi som støtter nødvendige prosesser på alle nivå. Visma Retail tilbyr helhetlige løsninger innen butikkdata og relaterte tjenester. 

Related links

Emner

Kategorier


Om Visma

Visma gjør virksomheter mer effektive. Konsernet leverer programvare, innkjøpsløsninger, innfordringstjenester, butikkdataløsninger, samt IT-relatert utviklings- og konsulentvirksomhet. Visma forenkler og automatiserer virksomhetsprosesser innenfor både privat og offentlig sektor. 500 000 nordeuropeiske kunder benytter Vismas produkter og tjenester, og ytterligere 300 000 bruker Visma som hosting-partner. Konsernet har 5 500 ansatte og hadde i 2015 en omsetning på NOK 8 338 mill. Se visma.no og visma.com

Pressekontakt

Lage Bøhren

Lage Bøhren

Pressekontakt Head of Communication Norway +47 921 57 801

Visma er Nordens ledende leverandør av software og tjenester for offentlig og privat sektor

Visma er en ledende leverandør av forretningskritisk programvare for et mer effektivt og bærekraftig samfunn. Vi forenkler menneskers jobbhverdag ved å automatisere arbeidsprosesser for selskap og organisasjoner av alle størrelser. I 2021 hadde Visma en omsetning på 2.081 millioner euro. Til sammen er vi 13 500 ansatte som er dedikerte til å gjøre morgendagen bedre enn i dag for våre 1 400 000 private og offentlige kunder i Europa og Latin-Amerika. Besøk oss på visma.no