Følg Visma

​Visma kjøper StarSoft Oy, den ledende leverandøren av programvare for skoleadministrasjon i Finland

Pressemelding   •   apr 14, 2016 11:00 CEST

Visma styrker sin satsing innen programvare for skoleadministrasjon ved kjøp av StarSoft Oy og utvider sin virksomhet i det finske markedet.

- Å bli en del av Visma vil gi vår programvareportefølje nye muligheter og styrker vår posisjon innen skoleadministrasjon. Visma vil bidra med kapital og kompetanse, og vi er overbevist om at dette vil styrke vår evne til å levere enda bedre løsninger for nye og eksisterende kunder og ansatte, sier Jarto Tarpio, teknisk direktør i StarSoft Oy.

- Finland er et viktig område for Visma og kjøpet av StarSoft styrker Vismas posisjon i det finske markedet. Brukervennlighet og mobilitet er to viktige elementer i vår SaaS-strategi, og dette er sterkt støttet av StarSofts portefølje. Vi er imponert over organisasjonen og er ivrige etter å utvide virksomheten ytterligere, sier Øystein Moan, konsernsjef i Visma.

- Vi er stolte av å kunngjøre at lærere, elever, foreldre og skoleadministrasjon over hele Finland fra nå av vil kommunisere gjennom en skoleadministrasjonsløsning fra Visma. Skolesektoren er et nøkkelområde for Visma, og vi vil fortsette å utvikle selvbetjeningsløsninger som bidrar til å øke effektiviteten og automatisering både i det finske samfunnet og internasjonalt, fortsetter Øystein Moan.

For mer informasjon, vennligst kontakt:
Øystein Moan, konsernsjef Visma: + 47 920 80 000
Jarto Tarpio, teknisk direktør, StarSoft Oy: +358 50 561 7813

StarSoft Oy
StarSoft er et ledende finsk softwareselskap med spesialisering i programvareløsninger for skoleadministrasjon. StarSoft ble grunnlagt i 1987 og har 56 ansatte lokalisert i Vaasa. Selskapet har en sterk posisjon og en bred kundeportefølje i det finske markedet

Om Visma

Visma gjør virksomheter mer effektive. Konsernet leverer programvare, outsourcingstjenester, innkjøpsløsninger, innfordringstjenester, butikkdataløsninger, samt IT-relatert utviklings- og konsulentvirksomhet. Visma forenkler og automatiserer virksomhetsprosesser innenfor både privat og offentlig sektor. 400 000 nordeuropeiske kunder benytter Vismas produkter og tjenester, og ytterligere 330 000 bruker Visma som hosting-partner. Konsernet har 7 400 ansatte og hadde i 2015 en omsetning på NOK 8 338 mill. Se visma.no og visma.com

Vedlagte filer

PDF-dokument