Gå videre til innhold
Visma kjøper NYCE Solutions og styrker satsingen på system for internlogistikk og lagerhåndtering

Pressemelding -

Visma kjøper NYCE Solutions og styrker satsingen på system for internlogistikk og lagerhåndtering

Visma kjøper NYCE Solutions AB, et selskap som har spesialisert seg på å løse komplekse lager- og logistikkutfordringer med den egenutviklede løsningen NYCE.LOGIC WMS. Selskapet blir en del av Visma Retail og et viktig tilskudd til produkt- og tjenesteporteføljen.

Lagerhåndtering, logistikk og leveranser er stadig mer sentrale spørsmål for handelen i lys av forbrukernes digitaliserte hverdag. Fysisk handel skjer tett sammenkoblet med e-handel, hvor også prosesser for e-handel flytter inn til den fysiske kjøpsopplevelsen i butikk.

– For forbrukeren er det selvsagt at alt skal fungere uansett om man starter sin kjøpsreise på internett og avslutter i butikk eller vice versa. For retailere er det sentralt å kunne være i stand til å møte kundens forventninger hva gjelder korrekt lagersaldo og raske leveranser. Med oppkjøpet av NYCE Solutions styrker Visma Retail kompetansen innen et voksende kjernespørsmål for handelen, sier Peter Fischer, divisjonsdirektør i Visma Retail.

En bransje i forandring
Når dagens forbrukere blir stadig mer digitale, stiller de også høyere krav til tilgjengelighet og hurtighet. Det krever kraftig systemstøtte som håndterer kompleksiteten når prosessene for fysisk handel og e-handel smelter sammen.

– Det er i dag stadig viktigere å forstå flyten som ligger bak kunders og forbrukeres tøffere krav. Med vår spisskompetanse innen internlogistikk og lagerhåndtering løser vi et stort puslespill. I kombinasjon med Visma Retails innovasjonskraft og lange erfaring med systemstøtte for detaljhandelen, kan vi sammen tilby konsept som knytter sammen sentrale spørsmål. Vi kan løse utfordringer som i dag skaper hodepine hos aktører innen handelen, sier Magnus Nygren, daglig leder i NYCE Solutions AB.

Brenner for å forenkle lagerhåndtering
NYCE Solutions har utviklet et komplett WMS (Warehouse Management System) med bl.a. funksjoner som talebasert plukking, automatisk styring, cross docking og mobile grensesnitt. Blant kundene finnes ledende aktører innen detaljhandelen, hvorav flertallet innen e-handel, men også noen av Nordens største tredjeparter innen logistikk. Selskapet har sin base i Nittorp i Sverige.

- Vi er spesielt glade over å fortsette å finpusse og utvikle vår virksomhet med en sterk aktør som Visma som eier. Det er betydningsfullt for oss å nå inngå i et så ambisiøst og voksende konsern, sier Magnus Nygren.

For mer informasjon, vennligst kontakt: 
Peter Fischer, divisjonsdirektør i Visma Retail, +46 070-350 61 16, peter.fischer@visma.com
Magnus Nygren, daglig leder i NYCE Solutions AB, +46 070-869 70 46, magnus.nygren@nyce.se


Om NYCE Solutions
NYCE Solutions er IT-spesialister som gjennom å effektivisere og automatisere både fysisk flyt og informasjonsflyt løser komplekse lager- og logistikkutfordringer. Det egenutviklede lagerhåndteringssystemet NYCE.LOGIC WMS hjelper selskap der logistikken er virksomhetskritisk for å oppnå effektivitet og økt kontroll på lagret.

Om Visma Retail
Visma Retail hjelper retailere å lykkes med å tiltrekke kunder til sin handelsplass, øke salget gjennom å forbedre handleopplevelse og skape lojale kunder. Dette gjennom smart anvendelse av teknologi som støtter alle nødvendige prosesser på alle nivå. Vi tilbyr komplett front- og backofficeløsninger med et bredt utvalg av tjenester. Det inkluderer for eksempel: kassesystem og sentrale system for butikkdrift, e-handel, lojalitetssystem samt tjenester som prosjektledelse, rådgivning, support, teknisk service og IT-drift.

Related links

Emner

Kategorier


Om Visma

Visma gjør virksomheter mer effektive. Konsernet leverer programvare, innkjøpsløsninger, innfordringstjenester, butikkdataløsninger, samt IT-relatert utviklings- og konsulentvirksomhet. Visma forenkler og automatiserer virksomhetsprosesser innenfor både privat og offentlig sektor. 500 000 nordeuropeiske kunder benytter Vismas produkter og tjenester, og ytterligere 300 000 bruker Visma som hosting-partner. Konsernet har 5 500 ansatte og hadde i 2016 en omsetning på NOK 7 855 mill. Se visma.no og visma.com

Pressekontakt

Lage Bøhren

Lage Bøhren

Pressekontakt Head of Communication Norway +47 921 57 801

Visma er Nordens ledende leverandør av software og tjenester for offentlig og privat sektor

Visma er en ledende leverandør av forretningskritisk programvare for et mer effektivt og bærekraftig samfunn. Vi forenkler menneskers jobbhverdag ved å automatisere arbeidsprosesser for selskap og organisasjoner av alle størrelser. I 2021 hadde Visma en omsetning på 2.081 millioner euro. Til sammen er vi 13 500 ansatte som er dedikerte til å gjøre morgendagen bedre enn i dag for våre 1 400 000 private og offentlige kunder i Europa og Latin-Amerika. Besøk oss på visma.no