Gå videre til innhold
Visma kjøper Nordeca AS og styrker satsingen på effektive løsninger for eiendomsaktører

Pressemelding -

Visma kjøper Nordeca AS og styrker satsingen på effektive løsninger for eiendomsaktører

Visma styrker sin satsing ytterligere innen programvareløsninger til eiendomssektoren i Norge ved kjøp av Nordeca AS.

Nordeca AS leverer markedsinnsikt og effektive analyseverktøy til alle som driver med boligutvikling, næringseiendom og prosjektering av eiendom (www.nordeca.com). Gjennom Nordeca får man rask og oversiktlig tilgang til eiendoms- og markedsdata som er beriket fra mange datakilder.

“Å bli en del av Visma vil gi Nordeca mange nye muligheter både gjennom tilgang på kompetanse, kunder og nye ideer til å videreutvikle selskapet. I diskusjonene med Visma skapte vi raskt en felles forståelse for de betydelige muligheter som ligger i et samarbeid,” sier Paul Bogen, Administrerende direktør i Nordeca.

“Bygg, Anlegg og Eiendom er Norges største fastlandsnæring. En av utfordringene til bransjen er at den er relativt lite digitalisert. Som et av Europas største selskaper innenfor digitalisering og automatisering av kritiske forretningsprosesser ønsker Visma å bidra til økt verdiskapning også i denne næringen. Nordeca passer meget godt inn i Vismas strategi om å digitalisere, effektivisere og berike kritiske forretningsprosesser innenfor eiendomsbransjen. Nordecas produktportefølje tilfører noe nytt og komplementært innenfor analyse og innsikt knyttet til forvaltning og utvikling av både næringseiendom og bolig. Visma har, gjennom de siste årene bygd et av Norges største fagmiljøer innenfor eiendomsbransjen og Nordeca passer meget godt inn i vår fremtidsvisjon,” sier Eivind Gundersen i Visma.

For ytterligere informasjon, kontakt:

Paul Bogen, Adm.dir, Nordeca, mobil: + 47 90 06 18 85; epost: paul.bogen@nordeca.com

Eivind Gundersen, Visma, mobil: + 47 93 21 76 77; epost: eivind.gundersen@visma.com

Om Nordeca AS

Nordeca leverer løsninger som hjelper eiendomsaktører å få full oversikt over markedet for å kunne ta gjennomtenkte beslutninger. Selskapet ble etablert i 1990, har 10 ansatte og er lokalisert på Lysaker i Norge.

Emner

Kategorier


Visma er en ledende leverandør av forretningskritisk programvare for et mer effektivt og bærekraftig samfunn. Vi forenkler menneskers jobbhverdag ved å automatisere arbeidsprosesser for selskap og organisasjoner av alle størrelser. I 2020 hadde Visma en omsetning på 1 741 millioner euro. Til sammen er vi 13 600 ansatte som er dedikerte til å gjøre morgendagen bedre enn i dag for våre 1 100 000 private og offentlige kunder i Norden, Benelux, Sentral- og Øst-Europa og Latin-Amerika. Besøk oss på visma.no

Pressekontakt

Lage Bøhren

Lage Bøhren

Pressekontakt Head of Communication Norway +47 921 57 801

Visma er Nordens ledende leverandør av software og tjenester for offentlig og privat sektor

Visma er en ledende leverandør av forretningskritisk programvare for et mer effektivt og bærekraftig samfunn. Vi forenkler menneskers jobbhverdag ved å automatisere arbeidsprosesser for selskap og organisasjoner av alle størrelser. I 2021 hadde Visma en omsetning på 2.081 millioner euro. Til sammen er vi 13 500 ansatte som er dedikerte til å gjøre morgendagen bedre enn i dag for våre 1 400 000 private og offentlige kunder i Europa og Latin-Amerika. Besøk oss på visma.no