Gå videre til innhold
Visma kjøper ledende softwareselskap i Spania og styrker sin posisjon i Europa

Pressemelding -

Visma kjøper ledende softwareselskap i Spania og styrker sin posisjon i Europa

Det norske softwareselskapet Visma, rangert som nummer 9 i verden på skytjenester av analyseselskapet Apps Run The World (ARTW), styrker sin posisjon ytterligere i Europa gjennom oppkjøpet av det spanske softwareselskapet, Holded. Dermed går Visma inn i enda et nytt europeisk marked.

Visma fokuserer oppkjøp av europeiske softwarevirksomheter med stort vekstpotensial i sine markeder, og har nylig også tatt steget inn i Polen og Østerrike. Fellesnevneren for de nyoppkjøpte virksomhetene er at de leverer suksessfulle skytjenester til sine markeder.

Softwareselskapet Holded tilbyr et av de raskest voksende softwareløsningene innen ERP- og regnskap for små bedrifter i Spania. Visma er et av Europas største softwareselskap, og som medlem av Visma-familien kan Holded dra nytte av Vismas internasjonale organisasjon. Både til å forbedre produktutviklingen, samt styrke sin posisjon som den ledende leverandøren av skytjenester i det spanske markedet.

«Vår visjon er å bruke produkt og teknologi som grunnpilar for vekst og kundetilfredshet. Vi ønsker å skape den beste plattformen for å hjelpe små bedrifter og regnskapskontorer med digitalisering og automatisering for å øke produktiviteten. Visma er uten tvil den beste samarbeidspartneren for å realisere denne visjonen», sier Bernat Ripoll, medgrunnlegger av Holded.

Holded ble etablert i 2016 og har i løpet av kun fire år utviklet seg til å bli en av Spanias ledende skybaserte ERP-systemer.

«Vi er veldig imponert over hva Holded har fått til. De har bygget et svært godt produkt, og har høy kundetilfredshet, et engasjert team og en svært profesjonell måte å drive virksomheten på. Vi ser at Holded er fremtiden for regnskap i dette markedssegmentet, og vi kunne rett og slett ikke gå glipp av muligheten til å slå oss sammen med en så sterk partner og samtidig etablere oss i Spania», sier konsernsjef i Visma, Merete Hverven.

«Vi ser flere spennende muligheter ved å kombinere den beste ERP-løsningen i Spania med Vismas kompetansenettverk. Sammen skal vi hjelpe små, spanske virksomheter, gründere og regnskapsførere å lykkes», fortsetter Hverven.

Holded planlegger å ansette mer enn 300 personer for å ytterligere forbedre produkter og tjenester og styrke posisjonen som det raskest voksende selskapet i ERP- og regnskapssegmentet i Spania.Om Holded

Holded ble grunnlagt i 2016 av Javi Fondevila og Bernat Ripoll. De møtte hverandre på Facebook med en felles idé: gjenoppfinne ERP-løsninger for små bedrifter, en løsning som skulle tilby fakturering, regnskapsverktøy, CRM og mye mer. Deres mål om å skape det aller beste produktet gjorde at de etter hvert ble et av de mest attraktive oppstartsselskapene i Europa, og det raskest voksende softwareselskapet i deres hjemmemarked, Spania. I løpet fire år hadde løsningen deres blitt tatt i bruk av over 80 000 virksomheter.

Emner

Kategorier


Om Visma

Visma leverer software og tjenester som forenkler og digitaliserer forretningsprosesser i privat og offentlig sektor. Vi opererer i hele Norden og i Benelux, Sentral- og Øst-Europa. Med 12 500 ansatte, 1 000 000 kunder og en omsetning på EUR 1 741 millioner i 2020, er vi Europas ledende softwareselskap. Se Visma.no og Visma.com.

Pressekontakt

Lage Bøhren

Lage Bøhren

Pressekontakt Head of Communication Norway +47 921 57 801

Visma er Nordens ledende leverandør av software og tjenester for offentlig og privat sektor

Visma er en ledende leverandør av forretningskritisk programvare for et mer effektivt og bærekraftig samfunn. Vi forenkler menneskers jobbhverdag ved å automatisere arbeidsprosesser for selskap og organisasjoner av alle størrelser. I 2021 hadde Visma en omsetning på 2 081 millioner euro. Til sammen er vi 14 000 ansatte som er dedikerte til å gjøre morgendagen bedre enn i dag for våre 1 200 000 private og offentlige kunder i Norden, Benelux, Sentral- og Øst-Europa og Latin-Amerika. Besøk oss på visma.no