Gå videre til innhold

Pressemelding -

Visma kjøper EasyCruit fra Lumesse og styrker sin posisjon innen skybaserte rekrutteringsløsninger

Visma utvider sin virksomhet og styrker sin skybaserte programvareportefølje gjennom oppkjøpet av EasyCruit fra Lumesse.

- Lumesse har sett etter en kjøper som kan fortsette å utvikle EasyCruit internasjonalt og vi er veldig fornøyd med oppkjøpet. Vi tror oppkjøpet styrker vår konkurransekraft og evnen til å øke verdien for nye og eksisterende EasyCruit kunder, samtidig som det muliggjør at Lumesse fokuserer på sin kjernevirksomhet, sier Didier Bench, styreformann i Luemesse.

- EasyCruit er et utmerket tilskudd til Vismas nåværende skybaserte HRM-portefølje og gjør oss til en sterkere leverandør av programvareløsninger innen rekruttering. Oppkjøpet styrker Vismas posisjon i markedet og gir ytterligere kapasitet til å forbedre tjenestetilbudet til eksisterende og nye kunder. Vi ser frem til å skape verdi og vekst sammen, sier Jan Ivar Borgersen, administrerende direktør i Visma Enterprise Solutions.

For mer informasjon, vennligst kontakt
Jan Ivar Borgersen, administrerende direktør i Visma Enterprise Solutions: + 47 905 48 745 
Didier Bench, styreformann i Lumesse: +44 (0) 1582 817209

Om Lumesse

Lumesse leverer talent-løsninger til mer enn 2400 organisasjon i over 70 land. Det gjør organisasjonene i stand til å engasjere og skape de beste talentene i et stadig skiftende og krevende globalt miljø. Med Luemesses unike og svært tilpasningsdyktige talent-løsninger er kundene godt forberedt på den raske utviklingen av nye teknologier og endringer av forretningsforhold, samtidig som de møter alle virksomhetsbehov lokalt og globalt. For ytterligere informasjon se www.lumesse.com.

Emner

Tags


Om Visma

Visma gjør virksomheter mer effektive. Konsernet leverer programvare, outsourcingstjenester, innkjøpsløsninger, innfordringstjenester, butikkdataløsninger, samt IT-relatert utviklings- og konsulentvirksomhet. Visma forenkler og automatiserer virksomhetsprosesser innenfor både privat og offentlig sektor. 400 000 nordeuropeiske kunder benytter Vismas produkter og tjenester, og ytterligere 330 000 bruker Visma som hosting-partner. Konsernet har 7 400 ansatte og hadde i 2015 en omsetning på NOK 8 338 mill. Se visma.no og visma.com

Pressekontakt

Aase Settevik

Aase Settevik

Pressekontakt Director of Brand and Communications +47 920 49 559

Relatert materiale

Visma er Nordens ledende leverandør av software og tjenester for offentlig og privat sektor

Visma er en ledende leverandør av forretningskritisk programvare for et mer effektivt og bærekraftig samfunn. Vi forenkler menneskers jobbhverdag ved å automatisere arbeidsprosesser for selskap og organisasjoner av alle størrelser. I 2020 hadde Visma en omsetning på 1 741 millioner euro. Til sammen er vi 13 600 ansatte som er dedikerte til å gjøre morgendagen bedre enn i dag for våre 1 100 000 private og offentlige kunder i Norden, Benelux, Sentral- og Øst-Europa og Latin-Amerika. Besøk oss på visma.no