Følg Visma

​Visma kjøper Descartes

Pressemelding   •   mar 06, 2017 08:00 CET

Øystein Moan, CEO i Visma og Per Hanstad, adm. direktør i Den norske Revisorforening

Visma styrker sin posisjon innen programvareløsninger til revisjonsbransjen i Norge ved kjøp av Descartes fra Den norske Revisorforening.

Descartes er ett topp moderne, skybasert revisjonsverktøy som støtter de til enhver tid gjeldende revisjonsstandarder. Verktøyet oppfyller strenge krav til driftssikkerhet, stabilitet og datasikkerhet

- Når Descartes nå blir en del av Visma, blir det mulig å øke tempoet i utviklingen av verktøyet gjennom implementering av ny funksjonalitet og integrasjoner med andre viktige verktøy som revisor har behov for. Vi er overbevist om Descartes kommer til å ha en positiv utvikling som en del av Visma, sier adm. direktør Per Hanstad i Revisorforeningen.

- Descartes passer godt inn i Visma sin satsning på programvare for revisjonsbransjen i Norge, og bidrar til å utvikle Visma som leverandør av komplette løsninger innen revisjon. Descartes vil tilføre vårt fagmiljø ytterligere kompetanse, og vi har sterk tro på at dette vil skape nye muligheter både for Descartes kunder og Visma, sier Eivind Gundersen, divisjonsdirektør i Visma.

For mer informasjon, kontakt:
Per Hanstad, administrerende direktør i Den norske Revisorforening, +47 480 20 082
Øystein Moan, CEO i Visma, + 47 920 80 000

Informasjon om løsningen: https://www.visma.com/industries/auditing/

Om Revisorforeningen
Revisorforeningen er en interesse- og kompetanseorganisasjon for godkjente revisorer i Norge, og har 5000 medlemmer som arbeider i ekstern revisjon, offentlig sektor og i næringslivet. Revisorforeningen driver utstrakt informasjons- og veiledningsvirksomhet, og i samarbeid med Finanstilsynet gjennomfører foreningen kvalitetskontroll av egne medlemmer. Revisorforeningen deltar aktivt og spiller en sentral rolle i utvikling av revisjons- og regnskapsfaget nasjonalt, i Norden, EU og globalt.

Om Visma

Visma gjør virksomheter mer effektive. Konsernet leverer programvare, innkjøpsløsninger, innfordringstjenester, butikkdataløsninger, samt IT-relatert utviklings- og konsulentvirksomhet. Visma forenkler og automatiserer virksomhetsprosesser innenfor både privat og offentlig sektor. 500 000 nordeuropeiske kunder benytter Vismas produkter og tjenester, og ytterligere 300 000 bruker Visma som hosting-partner. Konsernet har 5 500 ansatte og hadde i 2016 en omsetning på NOK 7 855 mill. Se visma.no og visma.com

Vedlagte filer

PDF-dokument