Gå videre til innhold
Visma kjøper Agrodata

Pressemelding -

Visma kjøper Agrodata

Visma styrker sin posisjon innen programvareløsninger til landbrukssektoren i Norge ved kjøp av Agrodata AS.

Agrodata leverer programvare for økonomi og administrasjon til landbrukssektoren, bedrifter, foreninger og regnskapskontor. Agro Økonomi er et komplett system med regnskap, faktura, lønn, årsoppgjør, selvangivelse og elektronisk innlevering til Altinn.

-Å bli en del av Visma vil gi programvaren nye muligheter i markedet, og vårt fagmiljø ytterligere kompetanse. Agrodata vil bli tilført nye ideer og nye måter å løse fremtidige utfordringer på. Våre strategiske tanker og planer for fremtiden er på en meget god måte innfridd for kunder og ansatte gjennom dette oppkjøpet fra Visma. Vi er overbevist om Agrodata kommer til å ha en positiv utvikling som en del av Visma, fortsetter Fredrik Mork Håskjold, grunnlegger og styreleder i Agrodata.

-Agrodata passer godt inn i Visma sin satsning på programvare for økonomi og administrasjon i Norge, og bidrar til å utvikle Visma som leverandør av komplette løsninger innen landbrukssektoren. Agrodata vil tilføye vårt fagmiljø ytterligere kompetanse, og vi har sterk tro på at dette vil skape nye muligheter både for Agrodata og Visma, sier Eivind Gundersen, divisjonsdirektør i Visma.

For mer informasjon, kontakt:
Fredrik Mork Håskjold, grunnlegger og styreleder i Agrodata, 911 85 775
Eivind Gundersen, divisjonsdirektør i Visma, 932 17 677

Om Agrodata AS
Agrodata er leverandør av programvare for økonomi og administrasjon. Agrodata består av et sentralt administrasjons- og utviklingsselskap i Bergen og to kompetansesenter i henholdsvis Horten og Volda. Økonomisystemet Agro Økonomi er bygget opp av ni ulike moduler. Les mer her.

Emner

Tags


Om Visma

Visma gjør virksomheter mer effektive. Konsernet leverer programvare, outsourcingstjenester, innkjøpsløsninger, innfordringstjenester, butikkdataløsninger, samt IT-relatert utviklings- og konsulentvirksomhet. Visma forenkler og automatiserer virksomhetsprosesser innenfor både privat og offentlig sektor. 400 000 nordeuropeiske kunder benytter Vismas produkter og tjenester, og ytterligere 330 000 bruker Visma som hosting-partner. Konsernet har 6 700 ansatte og hadde i 2014 en omsetning på NOK 7 100 mill. Se visma.no og visma.com

Pressekontakt

Aase Settevik

Aase Settevik

Pressekontakt Director of Brand and Communications +47 920 49 559

Relatert materiale