Følg Visma

Visma kjøper Admincontrol og styrker satsingen på digitale styreportaler og datarom også for små og mellomstore bedrifter

Pressemelding   •   okt 04, 2017 08:08 CEST

Visma kjøper Admincontrol, leverandør av digitale styreportaler og datarom. Oppkjøpet styrker Vismas satsning på komplette løsninger for sikker og enkel samhandling og deling av dokumenter i forretningskritiske prosesser i forbindelse med styre- og ledelsesarbeid, due diligence, anbudsprosesser og prosjekter.

- Admincontrol leverer innovative digitale samhandlingsløsninger, styreportaler og datarom til et voksende segment. Oppkjøpet vil skape betydelige muligheter og merverdi for begge selskapers kunder, sier Eilert G. Hanoa, Director Software Unit, Visma SMB Division.

Admincontrols løsninger er bygget på en skalerbar plattform for ulike bruksområder knyttet til styre- og ledelsesarbeid, due diligence og M&A. Løsningene forenkler sikker deling av dokumenter og samhandling mellom styremedlemmer, aksjonærer, revisor og ledelse. Admincontrols plattform er nettbasert og gir tilgang til dokumenter, notater og dialog via nettleser og iPad/iPhone. Dataromsløsningen er spesialbygget for gjennomføring av due diligence og kjøp og salg av virksomheter.

Kan tilby en komplett portefølje

Sammen kan Visma og Admincontrol tilby en komplett portefølje for samhandling og det å bringe selskaper i samsvar med regler og forskrifter knyttet til styrearbeid og due diligence, det hele integrert med Vismas portefølje av ERP og administrasjonsløsninger.

- Jeg er glad på vegne av våre kunder for at vi har fått en nordisk og langsiktig eier med et sterkt ønske om å utvikle Admincontrol og våre produkter videre. Sammen kan vi levere bedre og mer komplette løsninger, sier Christian Petersen, CEO i Admincontrol.

- Med oppkjøpet av Admincontrol vil Visma kunne hjelpe våre kunder med å forbedre sine rutiner rundt samhandling og det å være i samsvar med forskrifter og regler knyttet til styrearbeid og kjøp og salg av virksomheter. Admincontrols produkter og erfaring kompletterer vår portefølje, sier Hanoa.

Admincontrol ble etablert i 2005 og har i dag over 2.000 aktive kunder og 40.000 aktive brukere fordelt på 6 land som løpende benytter deres løsninger.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

- Eilert G. Hanoa, Director Software Unit, Visma SMB Division, +47 928 32 905

- Christian Petersen, CEO i Admincontrol, +47 982 55 052

Om Admincontrol

Admincontrol tilbyr nettbaserte løsninger for sikker og enkel samhandling og deling av dokumenter i forretningskritiske prosesser. Siden 2005 har Admincontrol utviklet løsninger for bruk i forbindelse med styre- og ledelsesarbeid, due diligence, anbudsprosesser og prosjekter. Selskapet forbedrer, forenkler og profesjonaliserer dialogen og samhandlingen mellom styret, ledelsen og andre interne eller eksterne interessenter.For mer informasjon, se www.admincontrol.com.

Om Visma

Visma gjør virksomheter mer effektive. Konsernet leverer programvare, innkjøpsløsninger, innfordringstjenester, butikkdataløsninger, samt IT-relatert utviklings- og konsulentvirksomhet. Visma forenkler og automatiserer virksomhetsprosesser innenfor både privat og offentlig sektor. 760 000 nordeuropeiske kunder benytter Vismas produkter og tjenester, og ytterligere 300 000 bruker Visma som hosting-partner. Konsernet har 6 600 ansatte og hadde i 2016 en omsetning på NOK 7 855 mill. Se visma.no og visma.com

Vedlagte filer

PDF-dokument