Gå videre til innhold
Visma kåret til “Årets klatrer” i Universum professional undersøkelsen 2016

Pressemelding -

Visma kåret til “Årets klatrer” i Universum professional undersøkelsen 2016

Visma er kåret til en av Norges mest attraktive arbeidsgivere og “Årets klatrer” blant IT og økonomi utdannede.

Universum professional undersøkelsen er en måling hvor mer enn 11.000 yrkesaktive har svart på en rekke spørsmål om sin drømmearbeidsgiver. Visma mottok i går prisen som “Årets klatrer” innen både økonomi og IT. “Årets klatrer” tildeles de bedriftene som har klatret 10 plasser eller flere fra fjorårets måling. Visma har forbedret posisjonen med 10 plasser på økonomi listen (fra 31. til 21. plass) og hele 21 plasser på IT listen (fra 31. til 10 plass).

- Det er veldig gøy å se at Visma klatrer så mange plasser. Vi er stolte over at Visma oppfattes som en attraktiv arbeidsgiver, og håper at dette bidrar til at vi tiltrekker oss enda flere dyktige medarbeidere i fremtiden, sier Merete Hverven Bull, CHRO i Visma.

Resultatene av undersøkelsen viser at IT hodene som ønsker å jobbe i Visma, assosierer bedriften med et godt arbeidsmiljø. Dette er også den mest attraktive faktoren ved valg av arbeidsgiver for de som jobber i IT industrien. Ca 70 % av respondentene forbinder i tillegg Visma med attraktive produkter og tjenester.

- At Visma, som et av nordens største IT-selskap, er et inspirerende sted å være, er noe vi og våre ansatte opplever i det daglige. Vi bruker også mye tid på Employer Branding ute på høyskoler og universiteter, og er veldig fornøyd med at det budskapet vi kommuniserer om Visma ute på skolene, er det samme som folk opplever når de begynner hos oss, avslutter Hverven Bull.

Flere enheter i Visma jobber aktivt for å tiltrekke seg nødvendig kompetanse. Visma Consulting er en av dem.

- Vi bruker mye tid og krefter på å ansette de rette menneskene; mennesker som brenner for faget sitt, og som identifiserer seg med vår organisasjonskultur. Det er mange spennende muligheter hos oss for tiden. Vi skal vokse og har behov for flere nye kollegaer. Det er derfor svært hyggelig å vite at en økende andel yrkesaktive har blitt oppmerksomme på hvem vi er og ser på oss som en attraktiv arbeidsgiver, sier Ellen Marie Nyhus, HR direktør i Visma Consulting.

- Det er gøy å se at Visma styrker posisjonen sin blant yrkesaktive som jobber i IT og økonomi bransjen. Bedrifter ansetter i dag mer på tvers av industriene, noe som gjør at konkurransen om talentene er hardere enn noen gang. Visma har klart å vokse både organisk og gjennom oppkjøp og har i den prosessen hele tiden hatt et synlig og sterkt brand, sier Karine Jebsen, markedsansvarlig i Universum.

For mer informasjon, vennligst kontakt:
Merete Hverven Bull, HR direktør i Visma, +4748021415, Merete.Hverven.Bull@visma.com

Related links

Emner

Tags


Om Visma

Visma gjør virksomheter mer effektive. Konsernet leverer programvare, outsourcingstjenester, innkjøpsløsninger, innfordringstjenester, butikkdataløsninger, samt IT-relatert utviklings- og konsulentvirksomhet. Visma forenkler og automatiserer virksomhetsprosesser innenfor både privat og offentlig sektor. 400 000 nordeuropeiske kunder benytter Vismas produkter og tjenester, og ytterligere 330 000 bruker Visma som hosting-partner. Konsernet har 7 400 ansatte og hadde i 2015 en omsetning på NOK 8 338 mill. Se visma.no og visma.com

Pressekontakt

Aase Settevik

Aase Settevik

Pressekontakt Director of Brand and Communications +47 920 49 559

Relatert materiale

Visma er Nordens ledende leverandør av software og tjenester for offentlig og privat sektor

Visma er en ledende leverandør av forretningskritisk programvare for et mer effektivt og bærekraftig samfunn. Vi forenkler menneskers jobbhverdag ved å automatisere arbeidsprosesser for selskap og organisasjoner av alle størrelser. I 2020 hadde Visma en omsetning på 1 741 millioner euro. Til sammen er vi 13 600 ansatte som er dedikerte til å gjøre morgendagen bedre enn i dag for våre 1 100 000 private og offentlige kunder i Norden, Benelux, Sentral- og Øst-Europa og Latin-Amerika. Besøk oss på visma.no