Følg Visma

Visma inngår strategisk samarbeid med iZettle

Pressemelding   •   nov 29, 2016 08:00 CET

Visma og iZettle inngår samarbeid for å ytterligere forbedre og effektivisere betalingsprosessene for små bedrifter, lag og foreninger.

Visma eAccounting, et nettbasert faktura -og regnskapsprogram, presenterer nå en integrasjon til iZettle’s POS egenskaper. Ved å forene krefter, kan Visma og iZettle tilby en mer smidig og sømløs regnskaps- og betalingsprosess. Integrasjonen innebærer:

  • iZettle transaksjoner direkte inn i Visma eAccounting
  • Salgs- og betalingsinformasjon oppdateres automatisk
  • Bedriften kan ta i mot betaling og beholde kontrollen på økonomien hvor som helst

- Vi er begeistret over samarbeidet med iZettle. Integrasjonen skaper et attraktivt tilbud for små bedrifter, lag og foreninger. iZettle gir bedrifter mulighet til å gjennomføre forretningstransaksjoner on-the-go, noe som er i tråd med Vismas mål om å automatisere og digitalisere forretningsprosesser for en enklere hverdag, sier Kenneth Løvold, administrerende direktør i Visma Mamut AS.

- Samarbeidet med Visma gir nye muligheter til iZettles tilbud av finansielle verktøy og tjenester. Små bedrifter trenger ikke lenger å legge til sine transaksjoner manuelt. De har nå muligheten til å se sine kontoer i sanntid og fokusere på å utvikle sin kjernevirksomhet, i stedet for å bruke tid på administrasjon. Dette er nok et skritt i retning av iZettles mål om å hjelpe små bedrifter med å jobbe mindre og tjene mer, sier Johan Bendz, Chief Marketing Officer i iZettle.

For mer informasjon, vennligst kontakt:
Kenneth Løvold, Managing Director, Visma Mamut AS, +47 997 07 670, kenneth.lovold@visma.com
Wilhelmina Douglas, Global PR Manager, iZettle, +46 (0) 704 46 11 76, wilhelmina@izettle.com

Om iZettle:
iZettle utvikler teknologier og banktjenester som hjelper små bedriftseiere å leve bedre, jobbe mindre og tjene mer. iZettle revolusjonerte mobile betalinger i 2010 med verdens første mini kortleser og programvare for mobile enheter.

Om Visma

Visma gjør virksomheter mer effektive. Konsernet leverer programvare, outsourcingstjenester, innkjøpsløsninger, innfordringstjenester, butikkdataløsninger, samt IT-relatert utviklings- og konsulentvirksomhet. Visma forenkler og automatiserer virksomhetsprosesser innenfor både privat og offentlig sektor. 400 000 nordeuropeiske kunder benytter Vismas produkter og tjenester, og ytterligere 330 000 bruker Visma som hosting-partner. Konsernet har 7 400 ansatte og hadde i 2015 en omsetning på NOK 8 338 mill. Se visma.no og visma.com

Vedlagte filer

PDF-dokument