Følg Visma

Visma inngår storkontrakt med ABB

Pressemelding   •   jun 20, 2014 09:07 CEST

Visma Personnel har inngått en treårig rammeavtale med ABB. Visma skal nå levere prosjektadministrativt-, regnskaps- og økonomipersonell til alle ABBs 14 kontorer i Norge.

– Avtalen gjelder i første omgang for 3 år og er en viktig avtale for Visma Personnel. Vi har levert tjenester til ABBs avdeling på Billingstad siden 2006 og setter stor pris på at vi nå får muligheten til å levere våre tjenester til alle ABBs avdelinger, sier Managing Director i Visma Personnel, Rita Irgens.

Visma Personnel AS har levert utleie- og rekrutteringstjenester av fagpersoner innen regnskap, lønn, økonomi, HR, IT og administrasjon siden 2001.

– Vi er svært fornøyd med denne avtalen. Det solide arbeidet og de gode kandidatene vi har fått gjennom samarbeidet med Visma er grunnen til at vi nå utvider, sier Head of Section - Contract Personnel Management Erling Vikesund i ABB.

Les mer på visma.no/bemanning

Om ABB
ABB er et ledende selskap innen kraft- og automasjonsteknologi, som gjør det mulig for kundene å øke produktiviteten samtidig som man reduserer miljøpåvirkningen. ABB i Norge har over 2300 ansatte og en årlig omsetning på rundt 10,8 milliarder kroner. Selskapet er en del av den internasjonale ABB-gruppen med rundt 150 000 ansatte i ca. 100 land.

For mer informasjon, kontakt:
Rita Irgens, Managing Director, Visma Personnel, tel. 915 93 640
Erling Vikesund , Head of Section - Contract Personnel Management, ABB, tel. 917 50 431 

Om Visma

Visma gjør virksomheter mer effektive. Konsernet leverer programvare, outsourcingstjenester, innkjøpsløsninger, innfordringstjenester, butikkdataløsninger, samt IT-relatert utviklings- og konsulentvirksomhet. Visma forenkler og automatiserer virksomhetsprosesser innenfor både privat og offentlig sektor. 340 000 nordeuropeiske kunder benytter Vismas produkter og tjenester, og ytterligere 330 000 bruker Visma som hosting-partner. Konsernet har 6 100 ansatte og hadde i 2013 en omsetning på NOK 6 500 mill. Se visma.no og visma.com