Følg Visma

Visma inngår ny rammeavtale med Utlendingsdirektoratet (UDI)

Pressemelding   •   jan 04, 2018 14:39 CET

Visma Consulting har vunnet en ny avtale for systemutvikling og forvaltning av Utlendingsdirektoratets IT-systemer. Avtalen har en estimert verdi på opptil 1,2 milliarder i løpet avtaleperioden på seks år.

UDI er i gang med modernisering av eksisterende IT-systemer, og ser et økende behov for å utvikle nye løsninger som skal supplere eller erstatte eksisterende portefølje. De vil også ha behov for å erstatte programporteføljen med nye og mer effektive standardsystemer i løpet av de kommende årene. Visma Consulting skal bistå UDI i dette arbeidet.

– Vi har lang erfaring med utvikling og forvalting av virksomhetskritiske systemporteføljer. Vi synes det er veldig spennende å få muligheten til å bistå UDI i moderniseringen fremover, sier Vidar Evensen, administrerende direktør i Visma Consulting AS.

Avtalen omfatter:

  • Rådgivning innen nye løsninger og integrasjon av standard programvare
  • Systemutvikling
  • Helhetlig vedlikehold av utviklet programvare
  • Skal kunne tre inn i UDIs kontraktsforhold mot 3. part og ivareta ansvar for standard programvare inkludert nødvendige oppgraderinger, feilhåndtering etc.
  • Skal kunne overta UDIs helhetlige systemansvar for løsninger etter nærmere avtale med UDI
  • Skal kunne overta overvåkning og drift av løsninger etter nærmere avtale med UDI

For mer informasjon, vennligst kontakt::

Vidar Evensen, Administrerende direktør i Visma Consulting, tlf 911 24 123

Om Visma

Visma gjør virksomheter mer effektive. Konsernet leverer programvare, innkjøpsløsninger, innfordringstjenester, butikkdataløsninger, samt IT-relatert utviklings- og konsulentvirksomhet. Visma forenkler og automatiserer virksomhetsprosesser innenfor både privat og offentlig sektor. 760 000 nordeuropeiske kunder benytter Vismas produkter og tjenester, og ytterligere 300 000 bruker Visma som hosting-partner. Konsernet har 6 600 ansatte og hadde i 2016 en omsetning på NOK 7 855 mill. Se visma.no og visma.com.

Vedlagte filer

PDF-dokument