Gå videre til innhold
Visma inngår ny og utvidet kontrakt med Posten

Pressemelding -

Visma inngår ny og utvidet kontrakt med Posten

Visma og samarbeidspartner Cognizant har fått fornyet tillit som Postens leverandør av regnskapsløsninger. Den nye kontrakten er på seks år og omfatter også Postens datterselskaper i Norge, Sverige, Danmark og Finland.

Sommeren 2010 inngikk Posten Norge avtale med Visma Services Norge AS og Cognizant Technology Solutions Norway AS om levering av regnskapstjenester.

Nå har partene inngått en ny og utvidet avtale på seks år, med opsjoner på ytterligere 1+1 år. I tøff konkurranse, var det til slutt Visma som vant kampen om å levere regnskapstjenester til Posten. Leveransemodellen består av tjenester fra Visma i Norge og Vismas samarbeidspartner Cognizant i India. Hovedproduksjonen vil fortsatt foregå i India.

- Visma ble valgt fordi de ble vurdert å være beste tilbyder totalt sett. De dokumenterte et solid leveranseapparat, med tilhørende kompetanse og gode løsninger på våre behov, til en konkurransedyktig pris. Vi ser frem til å samarbeide med Visma fremover i en periode med mange og store forandringer, sier Irene Contardo, direktør Konsernregnskap i Posten Norge.

– Vi er glade for fortsatt å kunne levere regnskapstjenester av høy kvalitet til en spennende og attraktiv kunde som Posten Norge, sier Roar Wiik Andreassen, divisjonsdirektør i Visma BPO.

Posten i førersetet på outsourcing
Siden nåværende kontraktsleveranse startet opp i 2011, har Posten vært en god og betydningsfull kunde for Visma.

- Vi ser på Posten som en foregangsorganisasjon når det gjelder outsourcing. Det har vært utfordrende og lærerikt for oss å jobbe med en så tvers igjennom profesjonell aktør. Nå ser vi frem til å fortsette og videreutvikle det allerede fruktbare samarbeidet, sier Wiik Andreassen.

For mer informasjon, kontakt:
Roar Wiik Andreassen, divisjonsdirektør Visma BPO, tlf. 90747413 
John Eckhoff, pressesjef Posten Norge, tlf. 91397071

Emner

Tags


Om Visma

Visma gjør virksomheter mer effektive. Konsernet leverer programvare, outsourcingstjenester, innkjøpsløsninger, innfordringstjenester, butikkdataløsninger, samt IT-relatert utviklings- og konsulentvirksomhet. Visma forenkler og automatiserer virksomhetsprosesser innenfor både privat og offentlig sektor. 400 000 nordeuropeiske kunder benytter Vismas produkter og tjenester, og ytterligere 330 000 bruker Visma som hosting-partner. Konsernet har 6 700 ansatte og hadde i 2014 en omsetning på NOK 7 100 mill. Se visma.no og visma.com

Pressekontakt

Aase Settevik

Aase Settevik

Pressekontakt Director of Brand and Communications +47 920 49 559

Relatert materiale