Følg Visma

Visma inngår ny avtale med Skatteetaten for utvikling av skatteetaten.no

Pressemelding   •   aug 17, 2017 11:56 CEST

​Vidar Evensen, Administrerende direktør i Visma Consulting

Visma Consulting har vunnet avtale for utvikling, forvaltning og drift av informasjonsportalen skatteetaten.no. Avtalen gjelder tre år fra kontraktsignering, med mulighet for forlengelse i ett år.

Skatteetaten er opptatt av innovasjon og benytter digitale flater for effektiv kommunikasjon. Målet med Skatteetatens nettsider er å gjøre det enklere for privatpersoner og næringslivet å få tilgang til informasjon fra etaten og å utføre tjenester.

- Visma Consulting har lang erfaring med utvikling av informasjonsportaler og skyløsninger i offentlig sektor. Vi synes det er veldig spennende å få hjelpe Skatteetaten med utvikling av deres kanskje viktigste kanal ut mot Norges befolkning, sier Vidar Evensen, Administrerende direktør i Visma Consulting AS.

For mer informasjon, kontakt:
Vidar Evensen, Administrerende direktør i Visma Consulting, tlf 911 24 123

Om Visma

Visma gjør virksomheter mer effektive. Konsernet leverer programvare, innkjøpsløsninger, innfordringstjenester, butikkdataløsninger, samt IT-relatert utviklings- og konsulentvirksomhet. Visma forenkler og automatiserer virksomhetsprosesser innenfor både privat og offentlig sektor. 600 000 nordeuropeiske kunder benytter Vismas produkter og tjenester, og ytterligere 300 000 bruker Visma som hosting-partner. Konsernet har 5 500 ansatte og hadde i 2016 en omsetning på NOK 7 855 mill. Se visma.no og visma.com

Vedlagte filer

PDF-dokument