Følg Visma

Visma inngår europeisk avtale med datavisualiseringsselskapet Qlik

Pressemelding   •   nov 29, 2017 10:00 CET

Visma og Qlik inngikk denne måneden en europeisk avtale på vegne av alle datterselskaper av Visma som selger Business Intelligence-løsninger. Visma blir dermed Europas største Qlik-partner.

Markedet for moderne Business Intelligence vokser kraftig, og Visma har gjort en rekke oppkjøp de siste årene for å kunne tilby moderne BI-løsninger som kommuniserer godt med Vismas øvrige programvare.

Store, profesjonelle kunder ønsker seg store profesjonelle leverandører, og Visma har etter oppkjøpene av bWise AS i Norge, Optivasys AB i Sverige, Infrastone Oy og Cox Consulting Oy i Finland blitt en betydelig leverandør av moderne BI-løsninger i Norden.

Som Qlik Elitepartner vil Visma få tilgang til Qliks beste ressurser, samt delta i forskning og utvikling i regi av Qlik, Visma vil også få rett til å representere og selge programvare fra Qlik i hele Europa.

– Mange av kundene våre opererer på nordisk eller europeisk nivå. Med den nye avtalen vil vi kunne tilby rammeavtaler med uttak lokalt som kan forhandles sentralt for kunder i hele Europa. Dette er noe mange av kundene våre vil ha nytte av, sier Carsten Boye Møller, divisjonsdirektør i Visma Consulting.

Visma kommer til å tilby sertifiserte Qlik-ressurser, samt et aktivt support- og salgsapparat i de landene de opererer i.

For mer informasjon, kontakt:

Torstein Thorsen, administrerende direktør i bWise AS, mobil: 463 61 313

Om Qlik:

Qlik er en av verdens ledende plattformer for visuell analyse og brukerdrevet forretningsinformasjon. Porteføljen av løsninger oppfyller kundenes voksende behov for alt fra rapportering og selvbetjent visuell analyse, til guidet, innebygd og tilpasset analyse, uavhengig av hvor dataene er plassert. Kunder som bruker Qlik skaper innsikt ved hjelp av informasjon fra flere kilder, og utforsker skjulte relasjoner i data som skaper verdifull forretningsinformasjon. Qlik har virksomhet i over 100 land og over 40 000 kunder globalt.

Om Visma

Visma gjør virksomheter mer effektive. Konsernet leverer programvare, innkjøpsløsninger, innfordringstjenester, butikkdataløsninger, samt IT-relatert utviklings- og konsulentvirksomhet. Visma forenkler og automatiserer virksomhetsprosesser innenfor både privat og offentlig sektor. 760 000 nordeuropeiske kunder benytter Vismas produkter og tjenester, og ytterligere 300 000 bruker Visma som hosting-partner. Konsernet har 6 600 ansatte og hadde i 2016 en omsetning på NOK 7 855 mill. Se visma.no og visma.com.

Vedlagte filer

PDF-dokument