Gå videre til innhold
Visma gratulerer GetInspired.no med prisen som Årets nettbutikk 2020

Pressemelding -

Visma gratulerer GetInspired.no med prisen som Årets nettbutikk 2020

Get Inspired mottok 18. juni den prestisjetunge prisen som Årets nettbutikk 2020. Netthandelsprisen deles ut av Posten og Bring hvert år, og er i dag ansett som årets gjeveste bransjepris for retailere. Ca 1400 nettbutikker var i år nominert i kåringen.

Netthandelsprisen setter gode nettbutikker i fokus, og hyller de som jobber ekstra hardt for å gjøre det lille ekstra for kundene sine. Juryen vurderer butikkene etter fire hovedkriterier: kjøpsopplevelse, forretningsmodell, innovasjon og markedsføring. I tillegg må en rekke grunnkrav være oppfylt. Juryen hadde i år en grundig gjennomgang av ca 200 nettbutikker, og har prøvekjøpt og returnert hos 12 nettbutikker.

“Silje og Sindre Landevåg i Getinspired.no har vært kunder av oss i en årrekke, og vi har jobbet tett med å videreutvikle og profesjonalisere deres plattform og strategi for å lykkes med salg på nett. Vi synes derfor at det er spesielt gøy at det er teamet i Get Inspired som drar i land prisen” sier administrerende direktør i Visma Digital Commerce, Anders Magnus Braathen.

Konkurransen var stor og på pallen for store nettbutikker kom også fjorårets vinner Kolonial.no og Blivakker, mens Hatstore og Mester Grønn var sterke utfordrere i kampen blant de mindre nettbutikkene.

GetInspired.no har etter flere år med sterk vekst klart å beholde den personlige kommunikasjonen med sine mange lojale kunder. De investerer i kontinuerlig forbedring av kundeopplevelsen og jobber med å gjøre kjøpsopplevelsen enklere, bedre og tilpasset hver enkelt kunde. Alt de gjennomfører skal være relevant for kundene.

“Visma Digital Commerce er en av våre aller viktigste samarbeidspartnere. De bidrar til at Get Inspired hele tiden kan være i front når det gjelder netthandel. Sammen med Visma Digital Commerce har vi en velfungerende nettbutikk som hele tiden er under utvikling" sier Sindre Landvåg, daglig leder i Get Inspired

Getinspired.no bruker Magento 2 som e-handelsplattform. Magento 2 er en av verdens ledende e-handelsplattformer, basert på en åpen-kildekode løsning, fullstappet med funksjonalitet ut av boksen, i tillegg til fleksibilitet til å tilpasse, utvikle og integrere med det man ønsker, dette gir en fleksibilitet få, om noen, på markedet kan matche.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

- Anders Magnus Braathen, administrerende direktør i Visma Digital Commerce, Anders.Magnus.Braathen@visma.com. +47 908 22 819

Emner

Kategorier


Om Visma

Visma leverer software og tjenester som forenkler og digitaliserer prosesser i privat og offentlig sektor. Konsernet opererer i hele Norden og i Benelux, Sentral- og Øst-Europa. Med over 10 000 ansatte, 1 000 000 kundekontrakter og en omsetning på NOK 15 028 millioner i 2019, er Visma et av Europas ledende softwareselskap. Se visma.no og visma.com.

Pressekontakt

Lage Bøhren

Lage Bøhren

Pressekontakt Head of Communication Norway +47 921 57 801

Visma er Nordens ledende leverandør av software og tjenester for offentlig og privat sektor

Visma er en ledende leverandør av forretningskritisk programvare for et mer effektivt og bærekraftig samfunn. Vi forenkler menneskers jobbhverdag ved å automatisere arbeidsprosesser for selskap og organisasjoner av alle størrelser. I 2021 hadde Visma en omsetning på 2.081 millioner euro. Til sammen er vi 13 500 ansatte som er dedikerte til å gjøre morgendagen bedre enn i dag for våre 1 400 000 private og offentlige kunder i Europa og Latin-Amerika. Besøk oss på visma.no