Gå videre til innhold
Visma går inn i sitt tredje tiår med kontinuerlig vekst

Pressemelding -

Visma går inn i sitt tredje tiår med kontinuerlig vekst

Visma publiserer årsrapporten for 2021 og melder om et sterkt år der omsetningen økte med 20 prosent til 2,1 milliarder euro. Selskapet øker også kraftig på oppkjøpssiden med 42 nye selskaper, derav syv i Norge.

Se høydepunktene og last ned rapporten

Visma går inn i 2022 etter to tiår med jevn, sammenhengende vekst. På starten av det nye årtusenet hadde selskapet 52 millioner euro i omsetning, 1 570 ansatte og en beskjeden, men økende nordisk tilstedeværelse. Siden den gang har Visma vokst til å bli et ledende internasjonalt softwareselskap som opererer i over 20 land i Norden, Benelux, Kontinental-Europa og Latin-Amerika, med over 14 000 ansatte.

“Det ville ikke vært mulig å oppnå to tiår med kontinuerlig vekst uten innsatsen fra Vismas utrolig dyktige medarbeidere som utvikler og leverer skyteknologi i verdensklasse hver dag. Sammen med vårt internasjonale nettverk og støtten fra våre investorer, står vi godt rustet til å møte fremtidens behov for skyteknologi,” sier Merete Hverven, CEO i Visma.

Bærekraftsmilepæler

Gjennom 2021 har Visma fokusert på å måle sosiale og miljømessige konsekvenser for langsiktig forbedring innen bærekraft. Det var det første året Visma fullførte en konsernomfattende innsamling av miljødata, noe som vil gjøre det enklere å sette bærekraftsmål samt å strømlinjeforme prosesser.

Bærekraftsrapporten fremhever også Vismas posisjon blant de øverste 20 prosent av IT-bransjen for engasjement blant ansatte (eNPS), regnet som et av de viktigste estimatene for å rekruttere og beholde talent.

Oppkjøpsrekord

Visma kjøpte 42 nye selskaper i 2021 og etablerte seg i to nye markeder; Spania og Østerrike. I Norge ble syv selskaper en del av Visma, blant dem Sticos, et teknologiselskap som hjelper norske bedrifter og kommuner med å følge lover og regelverk innen regnskap, lønn, HR og GDPR.

Visma vil i 2022 fortsette med å investere i fremgangsrike skyselskaper og være den foretrukne partneren for lovende teknologigründere som vil ta virksomhetene sine til neste nivå.

Emner

Kategorier


Visma er en ledende leverandør av forretningskritisk programvare for et mer effektivt og bærekraftig samfunn. Vi forenkler menneskers jobbhverdag ved å automatisere arbeidsprosesser for selskap og organisasjoner av alle størrelser. I 2021 hadde Visma en omsetning på 2 081 millioner euro. Til sammen er vi 14 000 ansatte som er dedikerte til å gjøre morgendagen bedre enn i dag for våre 1 200 000 private og offentlige kunder i Norden, Benelux, Sentral- og Øst-Europa og Latin-Amerika. Besøk oss på visma.no

Pressekontakt

Lage Bøhren

Lage Bøhren

Pressekontakt Head of Communication Norway +47 921 57 801

Visma er Nordens ledende leverandør av software og tjenester for offentlig og privat sektor

Visma er en ledende leverandør av forretningskritisk programvare for et mer effektivt og bærekraftig samfunn. Vi forenkler menneskers jobbhverdag ved å automatisere arbeidsprosesser for selskap og organisasjoner av alle størrelser. I 2021 hadde Visma en omsetning på 2.081 millioner euro. Til sammen er vi 13 500 ansatte som er dedikerte til å gjøre morgendagen bedre enn i dag for våre 1 400 000 private og offentlige kunder i Europa og Latin-Amerika. Besøk oss på visma.no