Gå videre til innhold
Startskuddet for Visma Ski Classics sesong 8 går 26. november i Ponteresina, Sveits
Startskuddet for Visma Ski Classics sesong 8 går 26. november i Ponteresina, Sveits

Pressemelding -

Visma fortsetter som tittelsponsor av Visma Ski Classics

Visma har vært tittelsponsor av Visma Ski Classics siden 2015, og partene har nå blitt enige om en forlenget avtale som varer ut mai 2020. 

Visma Ski Classics består av Birkebeinerrennet, Vasaloppet, Marcialonga og åtte andre prestisjetunge langdistanserenn i Italia, Sveits, Tyskland, Tsjekkia, Sverige, Finland og Norge. Det som skiller Visma Ski Classics fra andre mesterskap, er at både amatørløpere og profesjonelle lag deltar i de samme rennene, noe som bidrar til en spennende konkurranse som sees av over 20 millioner seere i 70 land rundt om i verden.

Doblet antallet seere forrige sesong

– Interessen for langdistanserenn er økende. Forrige sesong ble antallet tv-seere doblet, noe som bidrar til å gi vår merkevare en bred dekning, også utenfor våre hovedmarkeder. Vi har tro på at samarbeidet bidrar til å skape positive opplevelser mellom merkevaren vår, skiløperne, lagene og publikum, sier Øystein Moan, CEO i Visma.

– Vi er svært fornøyde med å fortsette å arrangere touren med Visma som tittelsponsor. Visma har vært aktivt engasjert i arrangementene siden starten av Visma Ski Classics-epoken. Visma er aktive i mange av våre markeder, og deres imponerende vekst og store engasjement i sponsoratet gjør oss stolte av å fortsette samarbeidet, sier David Nilsson, CEO i Ski Classics.

Visma Alp Trophy og Visma Skier of the Day

Forrige sesong ble konkurransen Visma Nordic Trophy lansert for å skape spenning rundt de fem siste rennene. Dette ble en suksess, og derfor lanserer Visma Ski Classics to nye trofeer denne sesongen, Visma Alp Trophy og Visma Skier of the Day, med totalt EUR 35 000 i premiepotten sponset av Visma.

Visma Alp Trophy går til vinnerne av fire renn som finner sted i alpene i januar. Visma Skier of the Day tildeles de mest offensive skiløperne som tør å gi det lille ekstra og ta ledelsen, selv om det ikke nødvendigvis fører dem til seier.

– Langrennssporten passer godt med vår nordiske identitet, og vi gleder oss til å fortsette samarbeidet og følge skiløperne og lagene i de kommende sesongene av Visma Ski Classics, avslutter Moan.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Øystein Moan, CEO Visma, tel: + 47 920 80 000

Emner

Kategorier


Om Visma

Visma gjør virksomheter mer effektive. Konsernet leverer programvare, innkjøpsløsninger, innfordringstjenester, butikkdataløsninger, samt IT-relatert utviklings- og konsulentvirksomhet. Visma forenkler og automatiserer virksomhetsprosesser innenfor både privat og offentlig sektor. 760 000 nordeuropeiske kunder benytter Vismas produkter og tjenester, og ytterligere 300 000 bruker Visma som hosting-partner. Konsernet har 6 600 ansatte og hadde i 2016 en omsetning på NOK 7 855 mill. Se visma.no og visma.com.

Pressekontakt

Lage Bøhren

Lage Bøhren

Pressekontakt Head of Communication Norway +47 921 57 801

Visma er Nordens ledende leverandør av software og tjenester for offentlig og privat sektor

Visma er en ledende leverandør av forretningskritisk programvare for et mer effektivt og bærekraftig samfunn. Vi forenkler menneskers jobbhverdag ved å automatisere arbeidsprosesser for selskap og organisasjoner av alle størrelser. I 2021 hadde Visma en omsetning på 2 081 millioner euro. Til sammen er vi 14 000 ansatte som er dedikerte til å gjøre morgendagen bedre enn i dag for våre 1 200 000 private og offentlige kunder i Norden, Benelux, Sentral- og Øst-Europa og Latin-Amerika. Besøk oss på visma.no