Gå videre til innhold
Visma fornyer ikke tittelsponsoratet i Ski Classics

Pressemelding -

Visma fornyer ikke tittelsponsoratet i Ski Classics

Vismas sterke vekst krever nye strategier for å øke global merkevarekjennskap.

Det ledende europeiske softwareselskapet Visma fornyer ikke tittelsponsoratet i Ski Classics etter 7 sesonger. Vismas europeiske ekspansjon betyr at selskapet vil benytte andre måter å nå sin voksende internasjonale målgruppe på.

Ski Classics startet i 2011 som et langdistanserenn innen langrenn. I dag er det verdens mest kjente og prestisjetunge konkurranserenn for langløp, både for amatører og profesjonelle skiløpere. Birken, Vasaloppet og Marcialonga er blant de rundt 14 ikoniske skirennene som gjennomføres hvert år.

Visma ble tittelsponsor for Ski Classics i 2015. Sponsoratet har gjort det mulig for Visma å bygge sterke merkevare-relasjoner med målgruppen gjennom langrennsporten.

Vismas Konsernsjef, Merete Hverven sier: «Vi er både stolte og takknemlige for å ha hatt muligheten til å være tittelsponsor for Ski Classics de siste 7 sesongene. Vi har hatt et langt og godt samarbeid, og sammen har vi skapt positive opplevelser mellom merkevaren vår, skiløperne, publikum og våre samarbeidspartnere og kunder.»

Siden Visma ble tittelsponsor har vi sammen med Ski Classics organisasjonen også arbeidet for å øke kjennskapen til langløp, og i løpet av sesongen 2020/2021 ble rennene sett av over 23 millioner TV-seere. Visma lanserte i tillegg Visma Ski Classics 4Kids, et gratis årlig arrangement hvor barn har kunnet konkurrere i et kort langløp, vinne premier og lære om sportsånd og kameratskap. Over 5000 barn har deltatt siden 2016.

Visma vil ha full fokus på aktivisering ut sesongen 2021-2022.

"Visma har vokst betydelig de siste 7 årene," sier Hverven. «Da vi inngikk partnerskapet, var vi først og fremst et nordisk selskap med fokus på å bygge en nordisk merkevare. Nå er vi etablert i mer enn 20 land over hele Norden, Benelux, det kontinentale og østlige Europa og Latin-Amerika.»

"Vårt fokus fremover vil være å bygge Vismas merkevarekjennskap internasjonalt gjennom en rekke initiativer, både i kjernemarkedene våre og i nye markeder," avslutter Hverven. "Vi ønsker Ski Classics lykke til sammen med en ny tittelsponsor."

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Aase Settevik, Director of Brand & Communication, Visma: +47 920 49 559

Emner

Kategorier


Visma er en ledende leverandør av forretningskritisk programvare for et mer effektivt og bærekraftig samfunn. Vi forenkler menneskers jobbhverdag ved å automatisere arbeidsprosesser for selskap og organisasjoner av alle størrelser. I 2020 hadde Visma en omsetning på 1 741 millioner euro. Til sammen er vi 13 600 ansatte som er dedikerte til å gjøre morgendagen bedre enn i dag for våre 1 100 000 private og offentlige kunder i Norden, Benelux, Sentral- og Øst-Europa og Latin-Amerika. Besøk oss på visma.no

Pressekontakt

Lage Bøhren

Lage Bøhren

Pressekontakt Head of Communication Norway +47 921 57 801

Visma er Nordens ledende leverandør av software og tjenester for offentlig og privat sektor

Visma er en ledende leverandør av forretningskritisk programvare for et mer effektivt og bærekraftig samfunn. Vi forenkler menneskers jobbhverdag ved å automatisere arbeidsprosesser for selskap og organisasjoner av alle størrelser. I 2021 hadde Visma en omsetning på 2 081 millioner euro. Til sammen er vi 14 000 ansatte som er dedikerte til å gjøre morgendagen bedre enn i dag for våre 1 200 000 private og offentlige kunder i Norden, Benelux, Sentral- og Øst-Europa og Latin-Amerika. Besøk oss på visma.no