Gå videre til innhold
Visma forlenger som tittelsponsor for Ski Classics til 2022.
Visma forlenger som tittelsponsor for Ski Classics til 2022.

Pressemelding -

Visma forlenger som tittelsponsor av Visma Ski Classics

Visma forlenger sponsoravtalen med W Sportsmedia og fortsetter som tittelsponsor for Visma Ski Classics. Visma har vært tittelsponsor for mesterskapet i langdistanserenn siden 2015, og den nye avtalen gjelder til mai 2022.

- Sponsoratet av Visma Ski Classics de siste fire årene har vært en suksesshistorie for Visma. Langdistanserenn fortsetter å vokse i popularitet, og det gir Visma-merkevaren en betydelig eksponering og positiv oppmerksomhet, sier konsernsjef i Visma, Øystein Moan.

Nær 20 millioner seere over hele verden følger TV-sendingene hver sesong. Medieeksponeringen har også vært betydelig med et totalt lesertall for artikler på nett på hele 150 millioner.

Visma driver sporten videre
Visma har samarbeidet tett med W Sportsmedia om utviklingen av Visma Ski Classics gjennom de siste fire årene som tittelsponsor. Ved å legge til nye priser, har Visma bidratt til å sette sitt eget preg på skitouren. Visma Nordic Trophy, Visma Alp Trophy og Visma Skier of the Day er alle priser sponset med prispenger av Visma og som bidrar til å øke prestisjen for langdistanserenn på ski.

- At Visma ønsker å forlenge samarbeidet som tittelsponsor for de kommende årene er svært positivt for touren, og Visma er en sterk partner i utviklingen av Ski Classics. Måten Visma aktiverer sitt engasjement i Ski Classics på, er et godt eksempel på hvordan et sponsorat kan bidra til å engasjere en hel organisasjon, bygge kjennskap til merkevaren og merkevareposisjonering, sier David Nilsson, administrerende direktør i Ski Classics.

Introduserer Challengers-renn
En ny sesong er rett rundt hjørnet, og i år har Visma Ski Classics introdusert konseptet Challengers-renn. 

Challengers-serien skal bidra til at flere arrangører får mulighet til å bli en del av Visma Ski Classics-konseptet. De profesjonelle deltakerne i Visma Ski Classics Pro Tour kan også delta i Challengers-serien, side om side med amatørene, for å samle ytterligere poeng og forbedre sin ranking.

Challengers-serien vil øke Vismas eksponering ytterligere og skape mer synlighet også utenfor pro-turen. Challengers-serien er ment å inkludere lokale arrangementer i flere europeiske land, men også arrangementer i andre deler av verden som Asia og Nord- og Sør-Amerika. Så langt har 25 arrangementer over hele verden blitt en del av Visma Ski Classics Challengers.

Ønsker å fremme en aktiv livsstil
- Vi kunne ikke vært mer fornøyd med fremgangen til Visma Ski Classics. Vi er stolte av å sponse en idrett og en rekke arrangementer som fremmer helse og en aktiv livsstil i hele befolkningen. Det som gjør Visma Ski Classics så unikt, er at det er mulig for alle å delta, fortsetter Moan.

Konsernsjef Øystein Moan er selv en ivrig skiløper, og han har deltatt i flere løp sammen med mange andre Visma-medarbeidere. Sponsingen har skapt en bølge av internt engasjement; Visma er vertskap for sesongåpninger, kick-offs og arrangementer der hundrevis av ansatte deltar og blir med på spenningen.

Visma har også lansert en intern kampanje, #Vismaactive for å fremme viktigheten av helse og velvære i hele organisasjonen. I tillegg arrangerer hvert av de nordiske landene Visma Ski Classics 4 Kids, som er lokale skiarrangementer for barn der nesten 4500 barn har deltatt så langt.

- Det har vært en flott reise, og vi har møtt så mange mennesker underveis. Å se folkemengdene heie på amatører som profesjonelle, og å kunne være til stede på arrangementene, har vært veldig gøy. Vi ser frem til å fortsette støtten gjennom de neste tre sesongene, sier Moan.

Visma er involvert i flere idrettssponsorater med mål om å bringe mennesker sammen og bidra til et sunnere samfunn. I tillegg til Visma Ski Classics, sponser Visma Team Jumbo-Visma, et av verdens beste sykkel- og skøytelag. For å lære mer, besøk Vismas sponsorside.


For mer informasjon, vennligst kontakt:
- Øystein Moan, CEO Visma, tlf: +47 920 80 000

Emner

Kategorier


Om Visma

Visma leverer software og tjenester som forenkler og digitaliserer prosesser i privat og offentlig sektor. Konsernet opererer i hele Norden og i Benelux, Sentral- og Øst-Europa. Med over 9 500 ansatte, 1 000 000 kundekontrakter og en omsetning på NOK 11 389 millioner i 2018, er Visma et av Europas ledende softwareselskap. Se visma.no og visma.com.

Pressekontakt

Lage Bøhren

Lage Bøhren

Pressekontakt Head of Communication Norway +47 921 57 801

Visma er Nordens ledende leverandør av software og tjenester for offentlig og privat sektor

Visma er en ledende leverandør av forretningskritisk programvare for et mer effektivt og bærekraftig samfunn. Vi forenkler menneskers jobbhverdag ved å automatisere arbeidsprosesser for selskap og organisasjoner av alle størrelser. I 2021 hadde Visma en omsetning på 2 081 millioner euro. Til sammen er vi 14 000 ansatte som er dedikerte til å gjøre morgendagen bedre enn i dag for våre 1 200 000 private og offentlige kunder i Norden, Benelux, Sentral- og Øst-Europa og Latin-Amerika. Besøk oss på visma.no