Gå videre til innhold
Visma forenkler betalingsprosessen for 175 000 strømkunder

Pressemelding -

Visma forenkler betalingsprosessen for 175 000 strømkunder

Visma Financial Solutions AS og Compello skal forenkle betalingsprosessen for nærmere 175 000 strømkunder etter å ha vunnet anbudsrunden hos kraftleverandøren Yve AS.

Fra januar 2022 skal selskapene Visma Financial Solutions AS og Compello AS levere fakturadistribusjon og innfordringstjenester som vil forenkle betalingsprosessen til Yves 175 000 strømkunder.

Yve AS er en nasjonal aktør innenfor energi, teknologi, tjenesteutvikling og bærekraft, og morselskap for to solide strømselskap; Polar Kraft AS og Kraftriket AS.

"Vi er kjempestolte over at en så stor aktør innen energi har valgt tjenester fra oss. Yve er et selskap i sterk vekst, så vi ser frem til å gjøre betalingsprosessen enklere for de mange kundene. Vi tror det er ekstra viktig i disse dager," sier Lene Myklebust, daglig leder i Visma Financial Solutions AS.

Sammen om gode kunderelasjoner

Yve AS, med datterselskapene Kraftriket AS og Polar Kraft AS, er ett av Norges største og ledende strømselskap. Avtalen med Visma Financial Solutions og Compello skal gjøre det enkelt for strømkundene å motta og betale fakturaer. Samtidig skal kunder som har utfordringer med å betale regningene få profesjonell og god oppfølging.

“Vi er opptatt av å gi kundene våre de beste løsningene på markedet. Med Order to Cash-konseptet som Compello og Visma Financial Solutions skal levere i fellesskap, er vi sikre på at kundene våre også får den beste betalingsoppfølgingen i markedet. Denne avtalen vil definitivt være med å styrke tilbudet til kundene våre,” forteller Anders Kvamme, direktør i Yve AS.

Moderne betalingsløsninger

Sammen skal Visma og Compello med sin spesialkompetanse og erfaring innen fakturadistribusjon og innfordringsprosesser, bidra til å finne gode løsninger for alle parter. Ved å automatisere fakturadistribusjonen, mottar kunden faktura digitalt så langt det lar seg gjøre, noe som sikrer at fakturaen kommer til riktig person. Kunden kan deretter velge det betalingsalternativet som passer best, å betale umiddelbart, eller dele opp beløpet.

“Vi er opptatt av at det skal være enkelt for Yves kunder å betale. Derfor tilbyr vi strømkundene markedets mest moderne betalingsløsninger, hvor kundene selv velger hvordan de ønsker å betale. Vi tror at det vil føre til at flere betaler i tide og at det vil redusere antall purringer som igjen kan ende i inkasso. Vi er glade for å kunne tilby våre kunder innovative og effektive løsninger - fra faktura til betaling.” sier Lene Myklebust.

For ytterligere informasjon, kontakt:
Lene Myklebust, daglig leder Visma Financial Solutions AS

Telefon: 957 67 272, e-post: lene.myklebust@visma.com

Om Yve AS

Yve er en nasjonal aktør innenfor energi, teknologi, tjenesteutvikling og bærekraft. Konsernet ble etablert i 2021 og har hovedkontor i Narvik. Yve er i dag morselskap for to solide strømselskaper med sterk lokal forankring – Polar Kraft AS og Kraftriket AS – som samlet har i underkant av 175000 kunder over hele landet.

Om Visma Financial Solutions AS

Visma Financial Solutions AS er en ledende aktør i Norge som digitaliserer og automatiserer fakturaprosessen. Visma Financial Solutions tilbyr tjenester som inkluderer fakturaproduksjon og utsendelse, betalingsløsninger, betalingsoppfølging, rettslig inkasso, overvåkning og rådgivning. Visma Financial Solutions AS har 117 ansatte fordelt på to lokasjoner; Oslo og Trondheim. Les mer på visma.no/inkasso 

Om Compello

Compello AS ble etablert i 1996 og har sitt hovedkontor på Fornebu. Selskapet har 55 ansatte og omsatte i 2019 for 96 millioner kroner. Compello har ca 1000 kunder. Se compello.no

Emner

Kategorier


Visma er en ledende leverandør av forretningskritisk programvare for et mer effektivt og bærekraftig samfunn. Vi forenkler menneskers jobbhverdag ved å automatisere arbeidsprosesser for selskap og organisasjoner av alle størrelser. I 2020 hadde Visma en omsetning på 1 741 millioner euro. Til sammen er vi 13 600 ansatte som er dedikerte til å gjøre morgendagen bedre enn i dag for våre 1 100 000 private og offentlige kunder i Norden, Benelux, Sentral- og Øst-Europa og Latin-Amerika. Besøk oss på visma.no

Pressekontakt

Lage Bøhren

Lage Bøhren

Pressekontakt Head of Communication Norway +47 921 57 801

Visma er Nordens ledende leverandør av software og tjenester for offentlig og privat sektor

Visma er en ledende leverandør av forretningskritisk programvare for et mer effektivt og bærekraftig samfunn. Vi forenkler menneskers jobbhverdag ved å automatisere arbeidsprosesser for selskap og organisasjoner av alle størrelser. I 2021 hadde Visma en omsetning på 2 081 millioner euro. Til sammen er vi 14 000 ansatte som er dedikerte til å gjøre morgendagen bedre enn i dag for våre 1 200 000 private og offentlige kunder i Norden, Benelux, Sentral- og Øst-Europa og Latin-Amerika. Besøk oss på visma.no