Følg Visma

Visma Consulting inngår ny avtale med Mattilsynet

Pressemelding   •   mar 10, 2017 08:10 CET

Mattilsynet og Visma Consulting inngår ny avtale om utvikling og vedlikehold av tilsynssystemer for perioden 2017-2019, med mulighet for forlengelse ut 2022.

Mattilsynets ambisjon er å øke produktiviteten og effektiviteten med riktig tilsynsmetode på rett sted. I avtaleperioden skal det utvikles tilsyn- og arbeidsmetoder ved hjelp av nye, mobile, tilpassede klienter. Digitale løsninger skal sikre kvalitet i arbeidet, og understøtte en fleksibel organisasjon som fremmer samhandling og effektiv utnyttelse av kompetanse.

- Vi har mange spennende utfordringer foran oss og ser frem til å ha med Visma Consulting i vår videre satsing, sier Per Håvard Pedersen, IKT Direktør i Mattilsynet.

- Visma Consulting har lang erfaring med prosjekter for offentlig sektor, spesielt innenfor utvikling og forvaltning av kjernesystemer og tilsynsløsninger. Vi vil være en sterk bidragsyter for Mattilsynet i videreutviklingen av deres IT portefølje, sier Vidar Evensen, Administrerende direktør i Visma Consulting AS.

For mer informasjon, kontakt:
Vidar Evensen, Administrerende direktør i Visma Consulting, mobil 91124123

Om Visma

Visma gjør virksomheter mer effektive. Konsernet leverer programvare, innkjøpsløsninger, innfordringstjenester, butikkdataløsninger, samt IT-relatert utviklings- og konsulentvirksomhet. Visma forenkler og automatiserer virksomhetsprosesser innenfor både privat og offentlig sektor. 500 000 nordeuropeiske kunder benytter Vismas produkter og tjenester, og ytterligere 300 000 bruker Visma som hosting-partner. Konsernet har 5 500 ansatte og hadde i 2016 en omsetning på NOK 7 855 mill. Se visma.no og visma.com

Vedlagte filer

PDF-dokument