Følg Visma

Visma Consulting inngår avtale med Oslo kommune - Renovasjonsetaten (REN)

Pressemelding   •   apr 05, 2017 08:00 CEST

Fra venstre: Vidar Evensen, Administrerende direktør i Visma Consulting, Andreas Dalen, Overingeniør for Utviklingsavdelingen i REN og Hilde Sørnes, Innkjøpsrådgiver i Renovasjonsetaten.

Renovasjonsetaten og Visma Consulting inngår avtale i forbindelse med anskaffelse av system for bevisbasert adgangskontroll.

Visma Consulting skal levere et nytt system for bevisbasert adgangskontroll som kan skille mellom betalingspliktige kunder (næringsdrivende og husholdninger utenfor Oslo) og husholdninger fra Oslo. Tjenesten er planlagt levert i perioden 2017 - 2020.

Ved gjenbruksstasjonene kan husholdninger i Oslo vederlagsfritt levere avfall som ikke omfattes av den ordinære renovasjonen, da ordningen finansieres gjennom det kommunale avfallsgebyret. For å etterleve selvkostprinsippet må ansatte ved gjenbruksstasjonene for en stor del utøve skjønn for å kunne skille mellom husholdningskunder og betalingspliktige næringskunder (samt husholdningskunder fra andre kommuner).

Innføring av et system for bevisbasert adgangskontroll skal redusere behovet for at ansatte i mottakskontrollen må utvise skjønn, og dermed gi et bedre arbeidsmiljø.

- Vi har mange spennende utfordringer foran oss og ser frem til å samarbeide med Visma Consulting i utviklingen av våre nye systemer for bevisbasert adgangskontroll, sier Andreas Dalen, Overingeniør for Utviklingsavdelingen i Renovasjonsetaten.

- Visma Consulting har lang erfaring med utvikling av IT-løsninger i offentlig sektor. Vi er glad for muligheten vi har fått til å hjelpe Renovasjonsetaten med utvikling av smarte løsninger, og denne avtalen er et synlig bevis på vår kompetanse på teknologi som bidrar til digitalisering og effektivisering, sier Vidar Evensen, Administrerende direktør i Visma Consulting AS.

For mer informasjon, kontakt:
Vidar Evensen, Administrerende direktør i Visma Consulting, mobil 91124123

Om REN
REN er Oslo kommunes forvaltningsetat for avfallshåndtering, og skal sørge for en miljø- og kostnadseffektiv avfallshåndtering i Oslo, samt tilrettelegge for avfallsforebygging, ombruk og gjenvinning.

Om Visma

Visma gjør virksomheter mer effektive. Konsernet leverer programvare, innkjøpsløsninger, innfordringstjenester, butikkdataløsninger, samt IT-relatert utviklings- og konsulentvirksomhet. Visma forenkler og automatiserer virksomhetsprosesser innenfor både privat og offentlig sektor. 500 000 nordeuropeiske kunder benytter Vismas produkter og tjenester, og ytterligere 300 000 bruker Visma som hosting-partner. Konsernet har 5 500 ansatte og hadde i 2016 en omsetning på NOK 7 855 mill. Se visma.no og visma.com

Vedlagte filer

PDF-dokument