Gå videre til innhold
Visma Consulting blir med videre på UDIs digitaliseringsreise

Pressemelding -

Visma Consulting blir med videre på UDIs digitaliseringsreise

Utlendingsdirektoratet (UDI) har valgt Visma Consulting som leverandør til IT-faglig bistand i en ny rammeavtale på inntil 60 millioner kroner.

Som den sentrale etaten i utlendingsforvaltningen skal UDI legge til rette for ønsket og lovlig innvandring til Norge. Visma Consulting har over flere år vært en viktig partner for UDI i utviklingen av deres digitale tjenester, og partene har nå signert en ny rammeavtale for IT-faglig bistand de neste fire årene, med en maksimal samlet ramme på 60 millioner kroner.

- Denne avtalen representerer spennende muligheter for oss de neste årene. I en hard konkurranse er vi stolte av å bli valgt som leverandør på IT-faglig bistand hos UDI. Vi har i mange år vært en sentral leverandør og samarbeidspart med UDI, og denne avtalen er viktig for å sikre dette samarbeidet videre, sier Nicolai Svendsen, salgsdirektør i Visma Consulting.

Hovedformålet med rammeavtalen er å dekke oppdragsgivers behov for IT-faglig bistand til prosjekt, rådgiving, utredninger og andre type oppgaver på et mer strategisk og taktisk nivå i virksomheten. Dermed får Visma Consulting en ledende rolle i UDIs modernisering i fremtiden.

- UDIs kraftfulle satsing på digitalisering har som mål å effektivisere og forenkle utlendingsforvaltningen i Norge, og vi er stolte over å være med videre som partner og rådgiver i dette viktige arbeidet, sier Svendsen.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

- Nicolai Svendsen, salgsdirektør i Visma Consulting, nicolai.svendsen@visma.com, +47 415 74 122

- Line Sulejewski , business development direktør i Visma Consulting, line.hermansen.sulejewski@visma.com, +4795763593

Emner

Kategorier


Visma er en ledende leverandør av forretningskritisk programvare for et mer effektivt og bærekraftig samfunn. Vi forenkler menneskers jobbhverdag ved å automatisere arbeidsprosesser for selskap og organisasjoner av alle størrelser. I 2021 hadde Visma en omsetning på 2 081 millioner euro. Til sammen er vi 15 000 ansatte som er dedikerte til å gjøre morgendagen bedre enn i dag for våre 1 300 000 private og offentlige kunder i Norden, Benelux, Sentral- og Øst-Europa og Latin-Amerika. Besøk oss på visma.no

Pressekontakt

Lage Bøhren

Lage Bøhren

Pressekontakt Head of Communication Norway +47 921 57 801

Visma er Nordens ledende leverandør av software og tjenester for offentlig og privat sektor

Visma er en ledende leverandør av forretningskritisk programvare for et mer effektivt og bærekraftig samfunn. Vi forenkler menneskers jobbhverdag ved å automatisere arbeidsprosesser for selskap og organisasjoner av alle størrelser. I 2021 hadde Visma en omsetning på 2 081 millioner euro. Til sammen er vi 14 000 ansatte som er dedikerte til å gjøre morgendagen bedre enn i dag for våre 1 200 000 private og offentlige kunder i Norden, Benelux, Sentral- og Øst-Europa og Latin-Amerika. Besøk oss på visma.no