Gå videre til innhold
Visma kjøper aksjemajoriteten i PowerOffice AS.
Visma kjøper aksjemajoriteten i PowerOffice AS.

Pressemelding -

Visma blir hovedaksjonær i PowerOffice

Visma kjøper aksjemajoriteten i PowerOffice AS – et av Norges raskest voksende softwareselskap. Med Visma i ryggen ser Bodø-firmaet nå store muligheter for internasjonal ekspansjon.

– Med Visma, Europas ledende softwareselskap, som strategisk partner og majoritetseier, gleder vi oss til å sette fart på våre planer om internasjonal ekspansjon, samtidig som vi fortsetter å styrke oss i hjemmemarkedet, sier administrerende direktør i PowerOffice AS, Trond Eirik Paulsen.

PowerOffice leverer moderne skybaserte regnskapssystemer, hovedsakelig for små- og mellomstore bedrifter. Selskapet har oppnådd stor suksess de siste årene, og de opplever en solid vekst. Hovedproduktet PowerOffice Go har mottatt flere priser for både design og brukeropplevelse.

PowerOffice vil fortsette som eget selskap under egen merkevare, og produkter og tjenester vil som tidligere utvikles, vedlikeholdes og supporteres fra Bodø. Endringene på eiersiden vil ikke påvirke kunder og ansatte.

– Vi er svært fornøyde med å bli hovedaksjonær i PowerOffice. Vi kjenner selskapet godt fra utsiden og er imponert av det de har fått til med PowerOffice Go. Vi ser frem imot å utforske internasjonale muligheter sammen, og vi er sikre på at vår kompetanse og erfaring også vil komme PowerOffice til gode, sier CEO i Visma, Øystein Moan.

I tillegg til internasjonal ekspansjon for Bodø-firmaet, ser Paulsen også andre muligheter og synergier med Visma som hovedaksjonær.

– Visma tilbyr produkter og tjenester som kan utfylle PowerOffice sin portefølje. Dette vil gi unike muligheter til å skape merverdi for nye og eksisterende kunder. Vårt sterke fokus på brukervennlighet, forenkling og kundestyrt utvikling, vil fortsatt være de viktigste driverne for selskapet, avslutter Paulsen.


Om PowerOffice
PowerOffice AS ble etablert i 1998 og har sitt kontor i Bodø. Selskapet har 50 ansatte og omsatte i 2018 for 90 millioner kroner. PowerOffice har ca. 21.000 kunder og 43.000 brukere. Se poweroffice.no

For mer informasjon, vennligst kontakt:

  • Øystein Moan, CEO i Visma, mobil: +47 92 08 00 00
  • Trond Eirik Paulsen, adm. dir. i PowerOffice, mobil: +47 97 17 12 01

Emner

Tags


Om Visma

Visma leverer software og tjenester som forenkler og digitaliserer prosesser i privat og offentlig sektor. Konsernet opererer i hele Norden og i Benelux, Sentral- og Øst-Europa. Med over 10 000 ansatte, 1 000 000 kundekontrakter og en omsetning på NOK 11 389 millioner i 2018, er Visma et av Europas ledende softwareselskap. Se visma.no og visma.com.

Pressekontakt

Aase Settevik

Aase Settevik

Pressekontakt Director of Brand and Communications +47 920 49 559

Relatert materiale

Visma er Nordens ledende leverandør av software og tjenester for offentlig og privat sektor

Visma er en ledende leverandør av forretningskritisk programvare for et mer effektivt og bærekraftig samfunn. Vi forenkler menneskers jobbhverdag ved å automatisere arbeidsprosesser for selskap og organisasjoner av alle størrelser. I 2020 hadde Visma en omsetning på 1 741 millioner euro. Til sammen er vi 13 600 ansatte som er dedikerte til å gjøre morgendagen bedre enn i dag for våre 1 100 000 private og offentlige kunder i Norden, Benelux, Sentral- og Øst-Europa og Latin-Amerika. Besøk oss på visma.no