Følg Visma

Visma arrangerer barneskirenn på Sognsvann

Pressemelding   •   mar 05, 2018 10:11 CET

13. mars er det klart for Vismas barneskirenn der små og store barn får prøve ut skiferdighetene i snøparken på Sognsvann

I Visma Ski Classics 4 Kids får barn i alderen 3–12 år muligheten til å prøve seg som proffe langrennsløpere. Tirsdag 13.mars går startskuddet i snøparken på Sognsvann, og Visma inviterer alle til å bli med på skifesten.

I samarbeid med Lyn Skiklubb arrangeres Visma Ski Classics 4 Kids for tredje året på rad. I fjor viste over 800 barn frem skiferdighetene og fikk kjenne på mestringsfølelse og skiglede i strålende solskinn på Sognsvann.

Startnummer og utdeling av medalje
Nå gjentar Visma suksessen, og på årets arrangement vil barna få oppleve hvordan det er å delta i et ekte skirenn med utdeling av startnummer, medalje når de krysser målstreken og celebert besøk av snømannen Olaf fra filmen Frost.

Visma er tittelsponsor av langløpscupen Visma Ski Classics og stiller med den offisielle Visma Ski Classics-traileren. Her kan barna komme inn for en velfortjent pause og få en smak av stemningen rundt de store internasjonale skiarrangementene.

– Som tittelsponsor av Visma Ski Classics er vi så heldige at vi får muligheten til å aktivisere barn gjennom arrangementer som Visma Ski Classics 4 Kids. Vi ønsker at barna skal kjenne på den positive spenningen før start, utfordringene og støtten underveis og ikke minst den gode følelsen av å ha gjennomført et skirenn, sier Øystein Moan, CEO i Visma.

For mer informasjon, vennligst kontakt:
Anne-Grethe Thomle Karlsen, Corporate Brand & Project Manager, tlf. +47 920 920 70

FAKTA:

Påmelding til arrangementet

Når: Tirsdag 13.mars kl. 16.00–19.00.
Sted: Snøparken på Sognsvann
Alder: Barn i alderen 3–12 år
Pris: Gratis
Servering: Det selges pølser, boller, kaffe og kald drikke. Betaling med kontanter, kort og Vipps.
Alle barn får utdelt startnummer og medalje

Om Visma Ski Classics:
Visma Ski Classics er en langløpscup bestående av verdens elleve mest prestisjetunge og tradisjonelle skiløp. Dette inkluderer blant annet Marcialonga i Italia, Vasaloppet i Sverige og Birkebeinerrennet i Norge. 28 profesjonelle lag og 50 000 amatører konkurrerer side om side. Skirennene sendes på TV i over 70 land og har over 20 millioner seere. Visma Ski Classics drives av Ski Classics AB og eies av Vasaloppet, Birken og W Sportsmedia.

Les mer om Visma Ski Classics  her.

Om Visma

Visma gjør virksomheter mer effektive. Konsernet leverer programvare, innkjøpsløsninger, innfordringstjenester, butikkdataløsninger, samt IT-relatert utviklings- og konsulentvirksomhet. Visma forenkler og automatiserer virksomhetsprosesser innenfor både privat og offentlig sektor. 760 000 nordeuropeiske kunder benytter Vismas produkter og tjenester, og ytterligere 300 000 bruker Visma som hosting-partner. Konsernet har 6 700 ansatte og hadde i 2017 en omsetning på NOK 9 346 mill. Se visma.no og visma.com.

Vedlagte filer

PDF-dokument