Gå videre til innhold
Vinnerne i Visma Nordic Trophy, fra venstre:  Petter Eliassen, Anders Aukland, Tord Asle Gjerdalen, Britta Johansson Norgren og Astrid Øyre Slind. Justyna Kowalczyk var ikke til stede.
Vinnerne i Visma Nordic Trophy, fra venstre: Petter Eliassen, Anders Aukland, Tord Asle Gjerdalen, Britta Johansson Norgren og Astrid Øyre Slind. Justyna Kowalczyk var ikke til stede.

Pressemelding -

Vinnerne av Visma Nordic Trophy kåret

8.april gikk finalerennet i Visma Nordic Trophy, konkurransen som inkluderer de fem siste nordiske skirennene i Visma Ski Classics. Visma delte ut en pengepremie på totalt 35.000 Euro til de tre beste kvinnelige og mannlige utøverne etter målgang i Levi.

Plasseringen i Visma Nordic Trophy avhenger av antall ledertrøyepoeng samlet gjennom de fem skirennene Vasaloppet, Birkebeinerrennet, Årefjällsloppet, Reistadløpet and Ylläs-Levi.

Visma delte ut en pengepremie på totalt 35.000 Euro til de tre kvinnelige og mannlige utøverne med flest poeng etter Ylläs-Levi, det siste rennet i konkurransen. Vinnerne var Britta Johansson Norgren, Justyna Kowalczyk, Astrid Øyre Slind, Petter Eliassen, Anders Aukland og Tord Asle Gjerdalen.

- Utøverne har konkurrert side om side helt til det siste løpet på lørdag. Vi har sett frem til å dele ut premiepenger til de topp tre kvinnelige og mannlige utøverne i Visma Nordic Trophy. For å vinne konkurransen kreves styrke, karakter, samarbeid og evnen til å håndtere motgang og tøffe forhold. Dette er verdier vinnerne og Visma har til felles, sier Øystein Moan, CEO Visma.

Positive opplevelser
Visma Nordic Trophy er initiert av Visma og har blitt arrangert for første gang i Visma Ski Classics sesong VII.

- Som tittelsponsor av Visma Ski Classics, så er det gledelig at Visma Nordic Trophy har bidratt til positive opplevelser for utøverne, publikum og våre ansatte. Både langrenn og Visma har sitt opphav i Norden, og det har vært spennende å følge utøverne i Vasaloppet, Birkebeinerrennet, Årefjällsoppet, Reistadløpet og Ylläs-Levi. Vi ser frem til neste sesong, sier Øystein Moan, CEO Visma.

For mer informasjon, vennligst kontakt:
Aase Settevik, Director of Brand & Communications in Visma, +47 920 49 559, aase.settevik@visma.com

Skirennene i Visma Nordic Trophy
Vasaloppet, Sverige, 05.03.2017, 90 km
Birkebeinerrennet, Norge, 18.03.2017, 54 km
Årefjällsloppet, Sverige, 25.03.2017, 55 km
Reistadløpet, Norge, 01.04.2017, 50 km
Ylläs-Levi, Finland, 08.04.2017, 67 km

Vinnere og premiepenger
1.plass dame: Britta Johansson Norgren. 10.000 EUR
2.plass dame: Justyna Kowalczyk. 5.000 EUR
3.plass dame: Astrid Øyre Slind. 2.500 EUR

1.plass herre: Petter Eliassen. 10.000 EUR
2.plass herre: Anders Aukland. 5.000 EUR
3.plass herre: Tord Asle Gjerdalen. 2.500 EUR

Om Visma Ski Classics
Visma Ski Classics er langløpscupen bestående av verdens 13 mest prestisjetunge og tradisjonelle skirenn. Dette inkluderer blant annet Marcialonga i Italia, Vasaloppet i Sverige og Birkebeinerrennet i Norge. 28 profesjonelle lag og totalt 50.000 amatører konkurrerer side om side. Skirennene sendes på TV i over 70 land med mer enn 20 millioner seere.

Related links

Emner

Kategorier


Om Visma

Visma gjør virksomheter mer effektive. Konsernet leverer programvare, innkjøpsløsninger, innfordringstjenester, butikkdataløsninger, samt IT-relatert utviklings- og konsulentvirksomhet. Visma forenkler og automatiserer virksomhetsprosesser innenfor både privat og offentlig sektor. 500 000 nordeuropeiske kunder benytter Vismas produkter og tjenester, og ytterligere 300 000 bruker Visma som hosting-partner. Konsernet har 5 500 ansatte og hadde i 2016 en omsetning på NOK 7 855 mill. Se visma.no og visma.com

Pressekontakt

Lage Bøhren

Lage Bøhren

Pressekontakt Head of Communication Norway +47 921 57 801

Visma er Nordens ledende leverandør av software og tjenester for offentlig og privat sektor

Visma er en ledende leverandør av forretningskritisk programvare for et mer effektivt og bærekraftig samfunn. Vi forenkler menneskers jobbhverdag ved å automatisere arbeidsprosesser for selskap og organisasjoner av alle størrelser. I 2021 hadde Visma en omsetning på 2 081 millioner euro. Til sammen er vi 14 000 ansatte som er dedikerte til å gjøre morgendagen bedre enn i dag for våre 1 200 000 private og offentlige kunder i Norden, Benelux, Sentral- og Øst-Europa og Latin-Amerika. Besøk oss på visma.no