Gå videre til innhold
Vardia Forsikring ny leverandør i Vismas innkjøpssamarbeid

Pressemelding -

Vardia Forsikring ny leverandør i Vismas innkjøpssamarbeid

Vardia Forsikring blir ny leverandør i Vismas innkjøpssamarbeid. Nå tilbyr Visma forsikringstjenester i sitt innkjøpssamarbeid. Dette vil kunne gi store besparelser for Vismas kunder.

– Vi har lenge vært på utkikk etter en partner innen forsikring som kan gi kundene våre tett oppfølgning i kombinasjon med markedsledende priser. Dette får vi i vårt samarbeid med Vardia, sier Kenneth Løvold, administrerende direktør i Visma Mamut AS.

Liten konkurranse i SMB-markedet
Flere tusen norske bedrifter er kunder av Visma Innkjøpssamarbeid, og kan kjøpe kvalitetssikrede produkter og tjenester fra anerkjente leverandører til markedsledende priser. Muligheten til å synliggjøre sine produkter og tjenester overfor hele denne kundemassen var en viktig årsak til at Vardia Forsikring ønsket å bli en del av innkjøpssamarbeidet.

– Vi gleder oss stort over at Visma har valgt Vardia som ny forsikringsleverandør. Med denne avtalen tar Vardia et viktig og meget stort steg videre inn i bedriftsforsikrings-verdenen. Vardia opplever lite konkurranse i dette markedet, og opplever at norske bedrifter betaler for mye for sine forsikringer. Vi tror Vismas kunder vil oppleve store besparelser på en gjennomgang av sine forsikringer. Alt som skal til er en telefonsamtale med Vardia eller Visma, sier administrerende direktør Børge Leknes i Vardia Norge.

Sjekk forsikringen din nå
Vardia Forsikring vokser raskt i Norden og er på kort tid blitt en stor aktør i det norske forsikringsmarkedet. Ved utgangen av 2014 hadde Vardia nærmere 150.000 kunder, og har som mål å vokse ytterligere.

– Vi i Vardia engasjerer oss i våre kunder og brenner for å skape den beste kundeopplevelsen. Når vi gjør det, gjør vi en forskjell for kunden. Vardia er en utfordrer til de store og mer etablerte forsikringsselskapene. Vi mener at det går an å gjøre forsikring enklere og billigere, sier Leknes.

– Kundene våre har lenge etterspurt forsikringstjenester og vi er glade for å kunne tilby dette sammen med Vardia. Når vi velger nye partnere til vårt innkjøpssamarbeid vet kundene våre at vi har kvalitetssikret leverandøren både når det gjelder pris, profesjonalitet, service og leveringsevne. Vardia er en utfordrer i markedet og vi har stor tro på at vårt samarbeid vil føre til besparelser for våre kunder, avslutter Løvold.

Les mer om avtalen med Vardia .

For mer informasjon, kontakt:
Kenneth Løvold, Administrerende Direktør, Visma Mamut AS, +47 997 07 670, kenneth.lovold@visma.com
Børge Leknes, Administrerende Direktør, Vardia Norge, +47 934 80 312, borge.leknes@vardia.no

Related links

Emner

Tags


Om Visma

Visma gjør virksomheter mer effektive. Konsernet leverer programvare, outsourcingstjenester, innkjøpsløsninger, innfordringstjenester, butikkdataløsninger, samt IT-relatert utviklings- og konsulentvirksomhet. Visma forenkler og automatiserer virksomhetsprosesser innenfor både privat og offentlig sektor. 340 000 nordeuropeiske kunder benytter Vismas produkter og tjenester, og ytterligere 330 000 bruker Visma som hosting-partner. Konsernet har 6 100 ansatte og hadde i 2013 en omsetning på NOK 6 500 mill. Se visma.no og visma.com

Pressekontakt

Aase Settevik

Aase Settevik

Pressekontakt Director of Brand and Communications +47 920 49 559

Visma er Nordens ledende leverandør av software og tjenester for offentlig og privat sektor

Visma er en ledende leverandør av forretningskritisk programvare for et mer effektivt og bærekraftig samfunn. Vi forenkler menneskers jobbhverdag ved å automatisere arbeidsprosesser for selskap og organisasjoner av alle størrelser. I 2020 hadde Visma en omsetning på 1 741 millioner euro. Til sammen er vi 13 600 ansatte som er dedikerte til å gjøre morgendagen bedre enn i dag for våre 1 100 000 private og offentlige kunder i Norden, Benelux, Sentral- og Øst-Europa og Latin-Amerika. Besøk oss på visma.no