Gå videre til innhold
Visma vil tilby et enda bredere utvalg av netthandelsløsninger med Visma Digital Commerce
Visma vil tilby et enda bredere utvalg av netthandelsløsninger med Visma Digital Commerce

Pressemelding -

Trollweb og Meat Digital blir Visma Digital Commerce

Meat Digital og Trollweb er begge del av Visma-konsernet – nå slår miljøene seg sammen og danner Visma Digital Commerce. Sammenslåingen styrker Vismas satsing på netthandelsløsninger i det nordiske markedet og gir kunder et enda bredere utvalg av tjenester.

Etterspørselen etter netthandelsløsninger og relaterte tjenester øker kraftig både i Norge og i Europa. Men kompetansen innenfor rådgivning, utvikling og forvaltning av denne type løsninger er en knapphetsfaktor. Miljøet er lite og det er derfor avgjørende å skalere med de beste ressursene i markedet. Visma Digital Commerce blir et team på nærmere 100 netthandelseksperter som vil hjelpe store og små selskaper som lever av salg i digitale kanaler.

– Jeg er veldig glad for at Trollweb og Meat Digital nå blir Visma Digital Commerce. Jeg tror de vil bli en sterk bidragsyter til vår vekst og utvikling med sin kompetanse innenfor netthandel samtidig som de bidrar til å styrke vår merkevare, sier Vidar Evensen, Administrerende direktør i Visma Custom Solutions.

– Visma er et av Europas raskest voksende softwareselskaper. Ved å integreres med Visma vil vi bli en sterkere aktør i markedet. Vi vil også dra nytte av Vismas kundebase og ekspertise og samtidig tilby våre kunder et bredere utvalg av tjenester, sier Yngve Bollie, administrerende direktør, Visma Digital Commerce.

Les mer om Visma Digital Commerce her.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Yngve Bollie, Managing Director, Visma Digital Commerce, tlf. +47 977 01 354

Vidar Evensen, Managing Director, Visma Custom Solutions, tlf. +47 911 24 123 

Related links

Emner

Tags


Om Visma

Visma leverer software og tjenester som forenkler og digitaliserer prosesser i privat og offentlig sektor. Visma-gruppen opererer i hele Norden og i Benelux, Sentral- og Øst-Europa. Med over 8 500 ansatte, 900 000 kunder og omsetning på NOK 11 389 millioner i 2018, er Visma et av Europas ledende softwareselskap. Se visma.no og visma.com.

Pressekontakt

Aase Settevik

Aase Settevik

Pressekontakt Director of Brand and Communications +47 920 49 559

Relatert materiale

Visma er Nordens ledende leverandør av software og tjenester for offentlig og privat sektor

Visma er en ledende leverandør av forretningskritisk programvare for et mer effektivt og bærekraftig samfunn. Vi forenkler menneskers jobbhverdag ved å automatisere arbeidsprosesser for selskap og organisasjoner av alle størrelser. I 2020 hadde Visma en omsetning på 1 741 millioner euro. Til sammen er vi 13 600 ansatte som er dedikerte til å gjøre morgendagen bedre enn i dag for våre 1 100 000 private og offentlige kunder i Norden, Benelux, Sentral- og Øst-Europa og Latin-Amerika. Besøk oss på visma.no