Følg Visma

Skatteetaten.no med nye websider

Pressemelding   •   apr 19, 2018 08:00 CEST

Nye Skatteetaten.no er basert på teknologi fra Microsoft i samarbeid med Visma Consulting.

– Den nye løsningen gir større fleksibilitet og muligheten til å håndtere store mengder trafikk i enkelte tidsrom, samtidig som den opprettholder sikkerhetskrav og et lavt kostnadsnivå, sier Vidar Evensen, administrerende direktør i Visma Consulting AS.

Skalerbart og sikkert
Skatteetaten opplever i perioder høye besøkstall. Den nye løsningen skalerer derfor automatisk slik at det alltid er nok kapasitet på webfrontene til å svare på etterspørsler med lav responstid, selv ved høy trafikk.

Trafikken blir rutet, overvåket og analysert ved hjelp av løsninger som blokkerer mistenkelig nettverkstrafikk.

Fakta om løsningen
Nettportalen bruker Microsofts nettsky med Episerver CMS som publiseringsplattform. Systemet har pålogging med to-faktor-autentisering konfigurert i Azure AD for alle webredaktører med tilgang.

For mer informasjon, vennligst kontakt:
Vidar Evensen, administrerende direktør i Visma Consulting AS, mobil: 463 61 313

Lenke til portalen skatetteaten.no:
https://www.skatteetaten.no

Om Visma

Visma gjør virksomheter mer effektive. Konsernet leverer programvare, innkjøpsløsninger, innfordringstjenester, butikkdataløsninger, samt IT-relatert utviklings- og konsulentvirksomhet. Visma forenkler og automatiserer virksomhetsprosesser innenfor både privat og offentlig sektor. 760 000 nordeuropeiske kunder benytter Vismas produkter og tjenester, og ytterligere 300 000 bruker Visma som hosting-partner. Konsernet har 6 700 ansatte og hadde i 2017 en omsetning på NOK 9 346 mill. Se visma.no og visma.com.