Følg Visma

Presseinvitasjon: IKT-Norge og Visma inviterer til digitaliseringsdebatt tirsdag 19. november

Pressemelding   •   nov 15, 2019 11:45 CET

Tirsdag 19. november kl. 8.30-9.30 inviterer IKT-Norge og Visma til debatt om hvordan vi kan øke digitaliseringstakten i norsk næringsliv, og hvordan bedrifter, myndigheter og teknologiselskaper kan bidra til økt konkurransekraft og vekst.


Hvor og når:
Café Christiania, Nedre Vollgate 19, Oslo. 19. november kl. 8.30-9.30 (frokost fra kl. 08)

Påmelding: Presse bes melde sin deltagelse og øvrige spørsmål til kristian.dahl@visma.com, tlf: 958 41 992, for å settes på deltakerlisten.


Digitaliseringsdebatt
Sammen med IKT-Norge inviterer Visma til en kort presentasjon av de mest sentrale funnene fra rapporten Visma Digital Index 2019, ledet av Erlend Sogn, adm.dir. i Visma Software AS. Presentasjonen etterfølges av en digitaliseringsdebatt med fem sterke stemmer. Her vil du blant annet møte:

- Paul Chaffey (statssekretær for digitaliseringsminister Nikolai Astrup)

- Øystein Moan (konsernsjef Visma)

- Heidi Austlid (adm.dir. IKT-Norge)

- Tor Olav Mørseth (direktør Digital Norway)

- Emma Tryti (kommersiell leder Vipps)

Debatten vil ledes av Anne Stokke, daglig leder i Mindshift.

Temaer for debatten vil være blant annet hindringer for digitalisering, teknologi som et konkurransefortrinn, mangler norske ledere digital gjennomføringskraft og myndighetenes rolle for å sørge for økt digitalisering.

For media vil det være intervjumuligheter med deltakerne i forbindelse med debatten, vennligst meld interesse om dette på forhånd til kristian.dahl@visma.com


Bakgrunn

For tredje år på rad gjennomfører Visma en undersøkelse om digital modenhet i norske bedrifter når vi lanserer rapporten Visma Digital Index 2019. Visma Digital Index tar temperaturen på digitalisering i norsk næringsliv. For å finne ut av hvordan det står til, har vi gjennomført en spørreundersøkelse blant 916 beslutningstakere og andre sentrale ansatte i norske bedrifter. Tirsdag 19. november vil vi få svar på hvordan norske ledere ser på digitalisering, og hvor skoen trykker.