Gå videre til innhold
Nytt Visma-selskap fokuserer på lønn og HR

Pressemelding -

Nytt Visma-selskap fokuserer på lønn og HR

Visma styrker satsingen på lønn og HR gjennom nystartede Visma Employee Management AS.

Som et ledd i Vismas økte satsing på lønn og HR-tjenester, har Visma skilt ut lønn og HR fra Visma Services Norge i et eget selskap. Nystartede Visma Employee Management AS skal levere lønns- og HR-tjenester til nye og eksisterende kunder.

– Med etableringen av Visma Employee Management AS styrker vi Norges ledende kompetansemiljø innenfor lønn og HR ytterligere. Gjennom å skille ut lønn og HR i et eget selskap, ønsker vi å synliggjøre vårt tilbud innenfor lønn og HR på en enda bedre måte. Vi har klare ambisjoner om ytterligere vekst, sier Erik Bekkåsen, direktør i Visma Employee Management AS. 

Spisser kompetansen på lønn og HR 
Lønn og HR blir stadig viktigere for virksomheter. Fagområdet har blitt mer komplekst de senere årene, noe som har medført en større grad av spesialisering. 

- Virksomheter er avhengig av sine medarbeideres kompetanse. Kompetansen innenfor lønn- og HR-rådgivning vil bli spisset ytterligere. Visma Employee Management AS vil kunne hjelpe kunder med alt fra daglige oppgaver til større endringsprosesser innen HR, sier Bekkåsen.

For mer informasjon, kontakt:
Erik Bekkåsen, direktør lønn Visma Employee Managment AS, 95919249, erik.bekkasen@visma.no

Related links

Emner

Tags


Om Visma

Visma gjør virksomheter mer effektive. Konsernet leverer programvare, outsourcingstjenester, innkjøpsløsninger, innfordringstjenester, butikkdataløsninger, samt IT-relatert utviklings- og konsulentvirksomhet. Visma forenkler og automatiserer virksomhetsprosesser innenfor både privat og offentlig sektor. 400 000 nordeuropeiske kunder benytter Vismas produkter og tjenester, og ytterligere 330 000 bruker Visma som hosting-partner. Konsernet har 7 400 ansatte og hadde i 2015 en omsetning på NOK 8 338 mill. Se visma.no og visma.com

Pressekontakt

Aase Settevik

Aase Settevik

Pressekontakt Director of Brand and Communications +47 920 49 559

Relatert materiale

Visma er Nordens ledende leverandør av software og tjenester for offentlig og privat sektor

Visma er en ledende leverandør av forretningskritisk programvare for et mer effektivt og bærekraftig samfunn. Vi forenkler menneskers jobbhverdag ved å automatisere arbeidsprosesser for selskap og organisasjoner av alle størrelser. I 2020 hadde Visma en omsetning på 1 741 millioner euro. Til sammen er vi 13 600 ansatte som er dedikerte til å gjøre morgendagen bedre enn i dag for våre 1 100 000 private og offentlige kunder i Norden, Benelux, Sentral- og Øst-Europa og Latin-Amerika. Besøk oss på visma.no