Gå videre til innhold
Kasper Lyhr tar over Visma-stjerne

Pressemelding -

Kasper Lyhr tar over Visma-stjerne

Visma styrker satsingen på programvare til offentlig sektor med utnevnelsen av Kasper Lyhr som første direktør for Public-segmentet i Norden.

Public-segmentet er ett av tre hovedsegmenter i Visma, sammen med Small & Medium Business (SMB) og Medium and Large Enterprise (MLE).

Lyhr, som er dansk statsborger, begynte i Visma i 2020 og kommer fra rollen som leder for Visma Local Government i Danmark. Han tiltrer sin nye rolle i løpet av juni og rapporterer til Steffen Torp, kommersiell direktør (CCO) i Visma-konsernet.

“Vårt Public Nordic-segment er blitt en stjerne i Visma, med solid vekst og lønnsomhet kombinert med høy kundetilfredshet. Kasper har en gründers innstilling, og jeg gleder meg til å se ham bruke sin erfaring og lidenskap for programvare i verdensklasse for å sikre at vi fortsatt leverer gode produkter og løsninger til lokale myndigheter og offentlig sektor i Norden”, sier Torp.

Ved å levere kritisk, tidsbesparende programvare for både privat og offentlig sektor, har Visma som mål å bidra til et mer effektivt og robust samfunn.

“Jeg er glad og ydmyk over å ta på meg denne muligheten som segmentdirektør, i det som er veldig spennende tider for denne virksomheten. Kundene våre følger oss fortsatt fra on-prem til skyen, og vi vinner nye kontrakter til tross for sterk og stadig økende konkurranse. Målet mitt er å bringe enda skarpere fokus til Public-segmentet, og bidra til å vise frem både kvaliteten på produktene og vår attraktivitet som arbeidsplass, sier Lyhr.

Vismas Public Nordic-segment sysselsetter 1 800 personer fordelt på nærmere 50 lokalkontorer over hele Norden, og betjener 2 000 kunder. Segmentet leverte en omsetning på 236 millioner euro i 2021, tilsvarende 11 prosent av totalen på 2,1 miliarder euro for Visma-konsernet.

Visma Public leverer programvare for økonomistyring og lønn, og er en ledende leverandør av systemer for skoleadministrasjon gjennom produktene «Flyt Skole» og «InSchool» i Norge og «Wilma» i Finland.

Segmentet har også en sterk posisjon innen eGovernment-løsninger i Norden, inkludert First Agenda i Danmark og Framsikt i Norge.

Emner

Kategorier


Visma er en ledende leverandør av forretningskritisk programvare for et mer effektivt og bærekraftig samfunn. Vi forenkler menneskers jobbhverdag ved å automatisere arbeidsprosesser for selskap og organisasjoner av alle størrelser. I 2021 hadde Visma en omsetning på 2 081 millioner euro. Til sammen er vi 15 000 ansatte som er dedikerte til å gjøre morgendagen bedre enn i dag for våre 1 300 000 private og offentlige kunder i Norden, Benelux, Sentral- og Øst-Europa og Latin-Amerika. Besøk oss på visma.no

Pressekontakt

Lage Bøhren

Lage Bøhren

Pressekontakt Head of Communication Norway +47 921 57 801

Visma er Nordens ledende leverandør av software og tjenester for offentlig og privat sektor

Visma er en ledende leverandør av forretningskritisk programvare for et mer effektivt og bærekraftig samfunn. Vi forenkler menneskers jobbhverdag ved å automatisere arbeidsprosesser for selskap og organisasjoner av alle størrelser. I 2021 hadde Visma en omsetning på 2 081 millioner euro. Til sammen er vi 14 000 ansatte som er dedikerte til å gjøre morgendagen bedre enn i dag for våre 1 200 000 private og offentlige kunder i Norden, Benelux, Sentral- og Øst-Europa og Latin-Amerika. Besøk oss på visma.no