Gå videre til innhold

Pressemelding -

Den ungarske franchisekjeden COOP velger IT-løsninger fra Visma Retail

CO-OP Ungarn, kjedens morselskap, har valgt Visma Retail som vinner av anbudsrunden for levering av nye IT-løsninger for butikkdrift til den ungarske franchisekjeden COOP. Kjeden skal oppgradere IT-systemer for butikkdrift med løsninger fra Visma Retail. Dette er en investering for å styrke handleopplevelsen.

COOP, den ledende dagligvarekjeden i Ungarn, har valgt Visma Retail sine IT-løsninger for å kunne nå viktige forretningsmål. Med denne investeringen viser COOP at de er en verdidrevet organisasjon som vektlegger tradisjoner, samtidig som de er en markedsaktør som tilstreber å fornye seg selv kontinuerlig med mål om å møte kundenes behov enda bedre.

- Vi ønsker å yte god service til våre kunder, ha et utvalg som reflekterer våre kunders behov, og samtidig gjøre de beste IT-verktøyene tilgjengelig for alle våre ansatte. Vi var på utkikk etter en egnet og ledende programvareløsning for å fremme de forretningsmessige målene for COOP franchise, og valget falt på IT-løsninger fra Visma Retail. Vi forventer at denne nye teknologiske muligheten vil gjøre oss i stand til å optimalisere våre kommersielle prosesser ytterligere og gjøre det mulig for våre franchisepartnere å ha en mer effektiv butikkdrift. Som resultat av dette kan vi tilby gode fordeler til våre kunder og forbedre vårt lojalitetsprogram. Dette gjør at COOP-kjeden kan opprettholde og utvide sin markedsposisjon, sier Géza Tóth, administrerende direktør i CO-OP Ungarn Plc.

Innovative løsninger
Visma skal i samarbeid med den lokale systemleverandøren, Szintezis, levere backofficeløsning, POS-løsning og kundelojalitetssystem. Produktene Visma Retail Suite, Visma Retail POS og lojalitetsprogramvaren Abalon Relevate skal implementeres i løpet av 2017 i alle COOP Ungarns dagligvarebutikker.

- Moderne detaljhandel handler om å levere en sømløs kundeopplevelse og engasjere den bevisste forbruker - før, under og etter et kjøp. Mobile shoppingløsninger, som støtter både detaljister og forbrukere, er viktig i denne digitale alderen av detaljhandelen, sier Peter Fischer, divisjonsdirektør, Visma Retail.

- Med vår styrke i Norden og investering i innovasjon og utvikling, ligger vår programvare foran mange andre aktører. Vi er svært stolte over å ha vunnet tilliten til å tilby våre innovative løsninger også utenfor Norden, sier Sven Arnquist, VP International Sales, Visma Retail.

COOP-kjeden i Ungarn, som nylig feiret 20-årsjubileum, har vokst til å bli Ungarns ledende dagligvarekjede. COOP opererer i et franchisesystem som dekker hele landet, og har mer enn 2800 butikker i 1650 byer. Med mer enn 32000 ansatte er COOP landets største arbeidsgiver i små kommuner. Mer enn 1,5 millioner kunder velger COOP på daglig basis for typiske dagligvareprodukter. COOP Club lojalitetsprogram har 1 million medlemmer.

Visma Retail hjelper retailere med å lykkes med å tiltrekke seg kunder til butikkene, øke salget gjennom forbedret handleopplevelse og skape lojale kunder. Dette ved smart bruk av teknologi som støtter alle de nødvendige prosesser på alle nivå. Vi tilbyr komplette front- og backofficeløsninger med et bredt spekter av tjenester. Dette inkluderer for eksempel: POS, backofficeløsninger og sentrale systemer for butikkdrift, samt tjenester som prosjektledelse, rådgivning, implementering, support og IT-drift. Med mer enn 30 års bransjeerfaring og dyp teknologisk kunnskap, har vi utviklet løsninger tilpasset segmenter som dagligvarehandel, apotek og faghandel.

For mer informasjon, vennligst kontakt:
Sven Arnquist, VP International Sales, Visma Retail, +46 (0)72-223 49 50, sven.arnquist@visma.com
Gisle Sveva, Administrerende Direktør, Visma Retail AS, +47 464 26 640, gisle.sveva@visma.com

Emner

Kategorier


Om Visma

Visma gjør virksomheter mer effektive. Konsernet leverer programvare, outsourcingstjenester, innkjøpsløsninger, innfordringstjenester, butikkdataløsninger, samt IT-relatert utviklings- og konsulentvirksomhet. Visma forenkler og automatiserer virksomhetsprosesser innenfor både privat og offentlig sektor. 400 000 nordeuropeiske kunder benytter Vismas produkter og tjenester, og ytterligere 330 000 bruker Visma som hosting-partner. Konsernet har 7 400 ansatte og hadde i 2015 en omsetning på NOK 8 338 mill. Se visma.no og visma.com

Pressekontakt

Lage Bøhren

Lage Bøhren

Pressekontakt Head of Communication Norway +47 921 57 801

Visma er Nordens ledende leverandør av software og tjenester for offentlig og privat sektor

Visma er en ledende leverandør av forretningskritisk programvare for et mer effektivt og bærekraftig samfunn. Vi forenkler menneskers jobbhverdag ved å automatisere arbeidsprosesser for selskap og organisasjoner av alle størrelser. I 2021 hadde Visma en omsetning på 2.081 millioner euro. Til sammen er vi 13 500 ansatte som er dedikerte til å gjøre morgendagen bedre enn i dag for våre 1 400 000 private og offentlige kunder i Europa og Latin-Amerika. Besøk oss på visma.no